Life

Theo Rose, dezvăluiri despre viața de dinainte să devină cunoscută: “Am trăit săptămâni întregi cu 50 de lei”

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre viața de dinainte să devină cunoscută, mai exact în facultate, atunci când nu avea sume mari de bani în portofel. Vedeta se descurca și cu 50 de lei.
30.05.2022 | 11:54
Theo Rose dezvaluiri despre viata de dinainte sa devina cunoscuta Am trait saptamani intregi cu 50 de lei
Theo Rose, dezvăluiri despre viața de dinainte să devină cunoscută. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre viața ei de dinainte să devină o cântăreață cunoscută. Vedeta nu stătea foarte bine cu banii în perioada studenției.

Theo Rose, dezvăluiri despre viața de dinainte să devină cunoscută

Întrebată pe ce ar cheltui 50 de lei dacă ar fi ultimii bani din portofel, Theo Rose a spus că a trăit chiar și săptămâni întregi cu această sumă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața cheltuia banii pe mâncare, dar mai primea și de la rudele dela țară alimente proaspete, lucru care o ajuta foarte mult.

“Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară.

ADVERTISEMENT

Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai.

În primii doi ani de facultate a fost mai dificil.”, a declarat artista la Vorbește lumea, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce studii are Theo Rose

Theo Rose are milioane de fani în România, dar puțini știu ce studii are fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Theodora Maria Diaconu, pe numele ei real, a terminat Liceul de Muzică Dinu Lipatti, specializarea Pedagogie Muzicală, cu media 9,50.

După ce a terminat liceul, artista a vrut să studieze actoria, dar acest lucru nu a fost posibil. S-a pregătit foarte mult pentru admitere, dar nu a ajuns la timp pentru a da examenul, din cauza traficului aglomerat din Capitală.

ADVERTISEMENT

“Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit.”, a povestit Theo Rose în cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță.

Vedeta s-a înscris apoi la Universitatea Spiru Haret, unde a intrat din prima, însă secția de actorie a fost desființată din lipsă de candidați. Din fericire, a avut șansa ca dosarul ei să fie mutat, așa că a ales muzica.

În cele din urmă, Theo Rose a ajuns să-și vadă primul vis împlinit. Artista face parte din distribuția unui serial adaptat după unul turcesc și va fi produs de PRO.

ADVERTISEMENT
Tags: