Life

Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre momentul în care a născut. Ce temeri a avut artista, de fapt

Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre momentul în care a născut. Artista a avut numeroase temeri la acea vreme.
05.05.2024 | 16:47
Theo Rose dezvaluiri neasteptate despre momentul in care a nascut Ce temeri a avut artista de fapt
Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre momentul în care a născut. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a vorbit despre momentul în care a devenit mamă pentru prima oară. A avut mai multe temeri, însă în final, lucrurile au mers mai bine decât s-ar fi așteptat. Iar Anghel Damian nu a lăsat-o singură nici măcar un minut.

Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre momentul în care a născut

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu aproape un an de zile. Artista a născut un băiețel perfect sănătos. Chiar și așa, acea perioadă nu a fost una ușoară pentru ea, din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Invitată la un podcast recent, vedeta a vorbit despre momentul în care a născut. Știa tot ce se va întâmpla, pas cu pas, însă chiar și așa, avea anumite temeri. Mai mult de atât, Theo Rose recunoaște că nici măcar nu a simțit nașterea.

„Oamenii de acolo, asistentele, doamnele doctor mi-au explicat totul pas cu pas, eram eu și cu încă, câteva mămici și ne explicau acolo: uite urmează să se întâmple asta, asta, asta, o să simți așa, poate foarte puțin. (…).

ADVERTISEMENT

M-am calmat, oricum trebuia să-l scot, nu aveam ce să fac și totul a decurs extraordinar. Am fost atât de liniștită, probabil și de la ce îmi băgau pe acolo, dar apropo…eu n-am simțit când a scos copilul. Credeam în continuare că mă șterge cu betadină”, a povestit Theo Rose, în podcastul Facem.

Anghel Damian i-a fost alături artistei

Chiar dacă avea diferite temeri, Anghel Damian i-a fost alături. Artista recunoaște că atmosfera din timpul operației a fost una cât se poate de frumoasă, deși ea s-ar așteptat la cu totul altceva și era pregătită de orice.

ADVERTISEMENT

Știa că Anghel Damian este destul de sensibil, având în vedere anumite experiențe. Pe de altă parte, la naștere, partenerul de viață al vedetei a fost entuziasmat și nu a avut nimic, fiind extrem de interesat de tot ceea ce se întâmpla acolo.

„Era o atmosferă foarte frumoasă acolo în timpul operației. Anghel era lângă mine. Eu l-am făcut training. Le-am spus că bărbatul meu leșină. Anghel leșină și când îi iau analize.

ADVERTISEMENT

A fost atât de impresionant, pentru că și vedea ce se întâmplă dincolo de paravan, că nu a avut nimic. Era entuziasmat cu totul”, a mai dezvăluit Theo Rose, în podcast-ul menționat anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: