Life

Theo Rose, emoționată până la lacrimi. Momentul de la Vocea României care a făcut-o să plângă

Theo Rose a ajuns să fie extrem de emoționată. Jurata de la ”Vocea României” nu a putut să se abțină în timpul unui moment din cadrul competiției.
02.12.2022 | 17:40
Theo Rose emotionata pana la lacrimi Momentul de la Vocea Romaniei care a facuto sa planga
Theo Rose, moment super emoționant la Vocea României în această seară. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente dureroase, emoții mari, dar și lacrimi. Cam așa se poate caracteriza ediția din această seară de la ”Vocea României”.

Emoții, dar și provocări la ”Vocea României”

Etapa live-urilor de la ”Vocea României” începe în curând, iar ediția din această seară este una cu totul și cu totul emoționantă, dar și decisivă.

ADVERTISEMENT

Astăzi vom afla ce concurenți ajung în edițiile live de săptămâna viitoare și de asemenea, vom vedea și păreri de rău din partea celor mai mulți antrenori.

Fiecare dintre aceștia vor fi nevoiți să trimită trei concurenți în ring, iar mai apoi, antrenorul va fi cel care va decide cine pleacă sau nu acasă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, din trei concurenți, doar unul va rămâne și va merge mai departe, după cum spune Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului.

Theo Rose și Smiley sunt cei care vor deschide ediția din această seară. Se pare însă că pentru artista noastră, lucrurile sunt destul de dificile.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, în lacrimi în ediția din această seară de la ”Vocea României”

Theo Rose, care joacă și în serialul Clanul va avea un moment în care nu va mai putea să se stăpânească.

Aceasta va observa evoluția concurenților antrenați de ea și Smiley, iar mai apoi va începe să plângă, cel mai probabil din acuza emoțiilor, dar și din pricina faptului că este nevoită să renunțe la unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

”Sper tare să te împlinești ca artist”, va spune artista despre unul dintre cei trei concurenți.

Un alt moment emoționant de la ”Vocea României” din această seară este cel al lui Kam, concurentul care a reușit să fie salvat.

Acesta va cânta o piesă dedicată fratelui său, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani de zile, iar momentul îi va impresiona pe jurați, în special pe Irina Rimes.

Începând cu această seară, numărul concurenților va deveni unul mult mai mic, iar provocările vor începe de abia de săptămâna viitoare, după cum dezvăluie prezentatorul show-ului.

”Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12.

De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului”, va spune Pavel Bartos.

ADVERTISEMENT