Life

Theo Rose, enervată de iubitul ei în timp ce se filma. Cum a apărut Alex în cadru: „Te rog, iartă-mă!”

Theo Rose a fost nevoită să îi atragă atenția iubitului ei, Alex Leonte, care a apărut în cadru în timp ce se filma, făcând un anunț important pentru fanii ei.
14.06.2022 | 17:12
Theo Rose enervata de iubitul ei in timp ce se filma Cum a aparut Alex in cadru Te rog iartama
Theo Rose și partenerul ei, Alex Leonte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a vrut să dea o veste foarte importantă pentru cei care o admiră, însă a fost la un moment dat întreruptă chiar de iubitul ei.

Theo Rose, ușor enervată de iubitul ei în timp ce se filma

Alex Leonte, nepotul prezentatorului nea Mărin s-a făcut văzut în camera unde cântăreața se filma pentru un story. Acesta a apărut la bustul gol, strigând-o pe partenera lui, probabil având nevoie de ceva de la ea.

ADVERTISEMENT

Theo a fost vizibil iritată și a păstrat înregistrarea, nedorind să le ascundă fanilor astfel de momente amuzant-stânjenitoare. Artista i-a atras atenția iubitului ei că a apărut pe filmare aproape dezbrăcat, iar acesta și-a cerut imediat scuze.

„Am înviat, lume luminată! N-am mai apucat să vă zic aseară că am fost frântă. Ieri, cred că am filmat cel mai tare clip al meu. Cred că Iura Luncașu a făcut cel mai tare clip al meu…”, a apucat să spună Theo Rose până când Alex a apărut în peisaj.

ADVERTISEMENT

„Iubito! Ce faci?”, s-a auzit partenerul cântăreței de undeva din spate. În acel moment, fața vedetei s-a schimbat complet.

Theo Rose i-a atras atenția iubitului ei, Alex, că apare dezbrăcat pe filmare. Foto: Instastory

Alex Leonte a apărut la bustul gol în cadru: „Iartă-mă!”

„Vezi că ești dezbrăcat, în puii mei, la mine!”, i-a spus Theo Rose iritată sufletului ei pereche.

ADVERTISEMENT

„Te rog, iartă-mă!”, a zis Alex după care s-a retras, iar cântăreața și-a continuat înregistrarea, mulțumindu-le celor cu care a filmat cel mai recent videoclip.

Cât despre filmarea noului ei clip, Theo a zis că a stat la filmări mai mult de dragul oamenilor cu care a colaborat, pentru că s-a creat o atmosferă foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă munca serioasă pe care vedeta a depus-o pe platourile de filmare, aceasta a mărturisit că a fost și multă distracție, semn că a nimerit într-un colectiv ideal astfel încât să nu simtă oboseala orelor petrecute în fața camerelor.

„M-am bucurat tare să îi am alături de mine pe cei de la Iura Film Academy. Mi-au făcut ziua mai ușoară”, a spus Theo Rose pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: