Life

Theo Rose iese din schema „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Două nume noi pe lista concurenților show-ului de la PRO TV

FANATIK a obținut, în exclusivitate, numele a două noi vedete care vor participa în concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pentru care PRO TV turează deja toate motoarele!
28.06.2022 | 12:06
Theo Rose iese din schema Sunt celebru scoatema de aici Doua nume noi pe lista concurentilor showului de la PRO TV
Noi nume la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Theo Rose iese de pe listă
ADVERTISEMENT

O altă cântăreață și un fotomodel de renume se adaugă pe lista concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! După ce s-a aflat că Alexandra Ungureanu și Theo Rose figurează pe lista participanților, cea din urmă fiind scoasă din casting, alte două celebrități au semnat deja cu postul de pe Pache Protopopescu.

Ioana Filimon și Lidia Buble, concurente la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, PRO TV lucrează intens la noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, anunțat cu surle și trâmbițe de ceva săptămâni încoace. După succesul pe care postul l-a înregistrat cu Survivor România, PRO TV a apelat la aceeași companie de producție turcească și pentru realizarea acestui reality-show.

ADVERTISEMENT

Show-ul va fi filmat în Republica Dominicană, țară care a găzduit timp de 5 luni dificila competiție Survivor România! Plecarea spre filmări a început deja, iar FANATIK vă oferă, în exclusivitate, celelalte două nume grele înscrise în acest concurs!

Pe lângă Alexandra Ungureanu, pe lista vedetelor se adaugă, atenție… Ioana Filimon și Lidia Buble! Ungureanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația, contactată de FANATIK, însă potrivit informațiilor noastre, vedeta a semnat deja cu postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Și Theo Rose era pe lista scurtă a celor de la PRO TV, însă ultimele schimbări au ținut-o pe cântăreață în țară. Asta deoarece postul de televiziune pregătește revenirea unui alt fenomen media, Vocea României. După cum se știe deja, Theo Rose va face parte din juriul competiției muzicale, alături de Tudor Chirilă și solistul de la The Motans, printre alții.

„Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg cu Theo Rose”, a confirmat Alexandra Ungureanu cu jumătate de gură participarea la „Sunt celebru…”, în urmă cu ceva timp, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta care a câștigat al doilea sezon Bravo, ai stil Celebrities este încântată de astfel de reality-show-uri, fiind deja călită cu experiența Asia Express.

Fotomodelul Ioana Filimon și cântăreața Lidia Buble, pe lista „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: Instagram

Alexandra Ungureanu rămâne pe lista celor de la PRO: „Sunt destul de rea de foame”

Artista n-ar exclude pe viitor nici participarea la Survivor România, un concurs pe care îl vede mult mai dificil față de reality-show-urile în care a participat până acum.

ADVERTISEMENT

„Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la Asia Express, dar am văzut că se poate… Îți trebuie foarte puține lucruri să reziști într-un astfel de concurs. La Survivor dacă aș participa? Nu știu cât aș rezista, că acolo se fac eliminări în fiecare săptămână, dar… cine știe?

Trebuie să spun că sunt destul de rea de foame, dar cred că te obișnuiești cu greul. Aș putea să fac față. Mai am și eu unele probleme de sănătate. Nu știu ce mi-ar lipsi.

Mie mi-ar face bine să dorm pe jos, având mici probleme cu spatele, deci asta nu ar fi o problemă. Cred că foamea ar fi principalul meu necaz. Dar cum eu aș vrea să slăbesc, ar fi concursul ideal pentru mine”, ne-a mai spus de curând Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT