Life

Theo Rose, imagini inedite cu burtica de gravidă. Cum arată acum jurata de la Vocea României

Theo Rose, fotografii speciale cu pântecele de viitoare mamă. Cât de schimbată e vedeta de la Pro TV de când e însărcinată.
06.02.2023 | 21:00
Theo Rose imagini inedite cu burtica de gravida Cum arata acum jurata de la Vocea Romaniei
Theo Rose, fotografii speciale cu pântecele de viitoare mamă. Cât de schimbată e vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă le-a arătat fanilor din social media câteva imagini inedite cu burtica de gravidă. Cum arată acum jurata de la Vocea României care urmează să aducă pe lume un băiețel undeva la începutul verii.

Theo Rose, fotografii speciale cu pântecele de viitoare mamă. Cât de schimbată e vedeta de la Pro TV

Theo Rose a distribuit o filmare în care se observă foarte clar pântecele de viitoare mamă. Videoclipul are pe fundal o piesă care este dedicată bebelușului său, care pe deasupra este ”acoperit” cu foarte multe inimioare.

ADVERTISEMENT

Mândră de burtica de gravidă, cântăreața a mărturisit că și-a achiziționat mai multe obiecte vestimentare dedicate femeilor însărcinate. În plus, vedeta de la Pro TV a subliniat că își face numeroase poze perioada aceasta pentru a le avea amintire.

„Vă spun sincer și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat și eu ca toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta.

Săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a declarat Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Theo Rose, însărcinată
Theo Rose, însărcinată cu primul ei copil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Theo Rose, nerăbdătoare să devină mamă

Theo Rose este nerăbdătoare să devină mamă pentru prima oară. Jurata de la Vocea României iubește foarte mult copiii, fiind convinsă că aducerea pe lume a primului său urmaș, un băiețel, o va împlini din toate punctele de vedere.

Vedeta are o carieră de succes pe piața muzicală și este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la Pro TV, după ce în trecut a fost la cârma emisiunilor – concurs Masked Singer România și SuperStar România.

ADVERTISEMENT

Nu lipsește nici din serialul Clanul, care a ajuns deja la sezonul doi și unde regizor este chiar iubitul ei, Anghel Damian. Cei doi formează un cuplu de foarte puțină vreme.

ADVERTISEMENT