Life

Theo Rose, în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities! De ce a izbucnit în plâns cântăreața

17.12.2020 | 20:44
Theo Rose in lacrimi la Bravo ai stil Celebrities De ce a izbucnit in plans cantareata
Theo Rose, în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities! De ce a izbucnit în plâns cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose (23 de ani) a izbucnit din nou în lacrimi în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, artista originară din Ploiești mărturisind că i-a plăcut foarte mult să ia parte la acest proiect inedit difuzat la Kanal D. 

Cântăreața, pe numele din buletin Theodora Maria Diaconu, nu și-a imaginat nicio secundă că va ajunge până în marea finală a emisiunii, mai ales că la început s-a adaptat foarte greu condițiilor. Cu toate acestea vedeta are o undă de regret că filmările se încheie curând.

ADVERTISEMENT

Tânăra este concurenta favorită pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de lei, Theo Rose demonstrând că are stil și știe să asorteze piese vestimentare diverse. Și unde mai pui că are o grămadă de fani, gata să o voteze pentru titlul „de cea mai stilată femeie din România”.

Theo Rose a izbucnit în plâns în platoul de la Bravo, ai stil

„Mi-a plăcut foarte mult să fiu aici și nu mi-am închipui, nici n-am crezut că o să ajung până în finală”, va spune Theo Rose în platoul emisiunii de stil de la Kanal D, în ediția de joi, 17 decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este una din cele 6 finaliste al competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, ultima gală urmând a fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie 2020.

Șatena va lupta în marea finală alături nu nume grele din showbiz-ul autohton, printre care se numără Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Andreea Tonciu, Oana Radu și Deea Codrea.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, despre competiția de stil: ”Este o altă energie”

Theo Rose s-a acomodat relativ greu în emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”, asta pentru că suferă de anxietate și depresie. Tânăra a mărturisit la un moment că filmările au ținut-o ocupată o perioadă bună de timp, reușind să nu se mai gândească la aspectele neplăcute ale vieții sale.

Vedeta reușește să treacă cu bine peste anxietate și mulțumită iubitului ei, cu care o relație foarte specială. Artista este susținută constant de partenerul ei de viață, despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

„Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult.

Este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te  machiezi… Mă țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a mai spus Theo Rose recent în cadrul show-ului de stil de la Kanal D.

ADVERTISEMENT