Life

Theo Rose întâmpină mari neplăceri în sarcină. Ce a pățit artista: ”Nu mai suport”

Theo Rose se pregătește să devină mamă în doar câteva luni de zile, însă deja se confruntă cu o serie de neplăceri care îi dau mari bătăi de cap.
09.02.2023 | 08:38
Theo Rose intampina mari neplaceri in sarcina Ce a patit artista Nu mai suport
Theo Rose întâmpină mari neplăceri în sarcină. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional, însă și pe plan personal lucrurile îi merg destul de bine, aceasta formând un cuplu cu regizorul Anghel Damian.

Ce provocări întâmpină Theo Rose în sarcină

Deși sunt împreună de doar câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian se înțeleg de minune și se și completează reciproc. Mai mult de atât, cuplul se pregătește pentru un pas important în viața lor, având în vedere că fiul acestora vine pe lume în curând.

ADVERTISEMENT

Theo Rose încearcă să se împartă între filmările pentru serialul Clanul, viață personală, dar și cea de viitoare mamă, iar dacă de la distanță lucrurile par simple, aflați că în realitate, e destul de greu, iar asta o spune chiar vedeta, care a ajuns la capătul răbdării.

Burtica lui Theo Rose este deja vizibilă, iar acest lucru o afectează destul de tare pe artistă. Iubita lui Anghel Damian nu mai suportă pantalonii și de asemenea nici nu se mai odihnește cum o făcea odată. Totodată, ea a apelat la o pernă pentru graviduțe, dar și la niște colanți speciali, astfel încât să traverseze această perioadă. Vedeta este și destul de speriată, iar acesta este și motivul pentru care în timpul nopții se trezește destul de des.

ADVERTISEMENT

”În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul.’‘, a declarat Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Theo Rose, mai fericită de când este însărcinată

În ciuda dificultăților pe care le întâmpină de când este însărcinată însă, Theo Rose se declară cât se poate de împlinită. Artista recunoaște că într-adevăr, corpul ei a suferit câteva transformări, însă îi place mai mult cum arată însărcinată decât înainte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista spune că are și niște forme, care înainte nu existau deloc și tocmai din acest motiv, de fiecare dată când se schimbă, nu ratează ocazia să își mai facă niște poze, având în vedere că este mai mult decât încântată de noul ei aspect fizic.

”Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.“, a mai povestit Theo Rose pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Amintim că săptămânile trecute, Theo Rose s-a confruntat și cu diferite pofte, iar colegii săi au avut grijă să i le satisfacă, având în vedere că artista se afla atunci la filmările pentru sezonul doi din serialul Clanul, care va începe în curând, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT