Life

Theo Rose, jignită de Abi Talent pe Instagram. Reacția fostei concurente de la Bravo, ai stil

19.01.2021 | 21:13
Theo Rose jignita de Abi Talent pe Instagram Reactia fostei concurente de la Bravo ai stil
Theo Rose, în clinciuri cu Abi Talent. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a intrat în gura lui Abi Talent, unul din cei mai controversați trapperi din România, după ce și-ar fi dat cu părerea despre el la un moment dat.

Abi i-a scris lui Theo Rose pe Instagram niște cuvinte destul de urâte, însă olteanca a reacționat în stilul ei caracteristic la live-ul pe care l-a făcut pe Instastory, mai degrabă igonorându-l.

ADVERTISEMENT

„Theo Rose, să te f**ă Cheluțu dacă îți mai dai cu părerea despre mine”, este mesajul extrem de vulgar pe care i l-a adresat Abi lui Theo Rose, amintindu-și probabil de un comentariu pe care fosta concurentă de la Bravo, ai stil l-a făcut la un moment dat despre el.

Theo Rose, reacție pacifistă la jignirea lui Abi Talent

Reacția lui Theo Rose la acest mesaj suburban a fost una cât se poate de pacifistă: „Da mă, am văzut. N-are nimic”.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când trapperul își iese din minți și se implică în tot felul de discuții cu alți artiști. Cel mai notoriu scandal este cel pe care l-a avut cu Alex Velea, Abi reușind să îi smulgă pe doi dintre copiii săi de suflet de partea sa.

În vara anului trecut, Velea s-a despărțit de Lino Golden și Mario Fresh, iar aceștia au ieșit de sub tutela Golden Boy Academy după ce au devenit foarte apropiați de Abi, în special Lino.

ADVERTISEMENT

Abi Talent, istoric conflictual notoriu

Abi a făcut comentarii destul de urâte de-a lungul vremii nu doar la adresa lui Alex Velea, ci și la adresa iubitei sale, Antonia, căreia îi făcea tot flul de declarații care l-au scos din sărite la un moment dat pe cântăreț.

Tot Abi este cel care a dezvăluit în urmă cu câteva luni relația proastă care ar exista între Antonia și Alexia Eram, acesta fiind unul din motivele distanțării dintre Mario Fresh și Velea.

ADVERTISEMENT

Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este dacă Abi o are cu ceva la mână pe Theo Rose, din moment ce a amenințat-o să nu își mai dea cu părerea despre el sau pur și simplu a fost un nou moment tipic trapperului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: