Life

Theo Rose, mărturie sinceră despre depresie. Cine i-a fost aproape concurentei de la Bravo, ai stil

19.11.2020 | 22:46
Theo Rose marturie sincera despre depresie Cine ia fost aproape concurentei de la Bravo ai stil
Theo Rose are o plăcere neobișnuită. Cum se relaxează artista când are drumuri lungi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose a recunoscut că a suferit de depresie și anxietate, vorbind deschis despre perioada grea prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut și atacuri de panică, precizând că terapia a ajutat-o enorm. 

Tânăra cântăreață în vârstă de 23 de ani încearcă să fie o persoană optimistă și cu zâmbetul pe buze indiferent de situație, dezvăluind că a reușit să treacă peste perioada grea datorită muncii, dar și unei persoane foarte dragi care a susținut-o necondiționat.

ADVERTISEMENT

Participanta show-ului de stil de la Kanal D a mai adăugat că filmările pentru emisiune și restul proiectelor pe care le are în desfășurare o țin ocupată, în acest fel menținându-se pe linia de plutire. Theo Rose nu se mai ascunde și vorbește fără perdea despre una dintre cele grave probleme ale acestui secol.

Theo Rose, declarație deschisă despre depresie. Cine o ajută pe vedetă

Îndrăgita artistă a făcut referire la anxietate și depresie, mărturisind că este conștientă că traversează o perioadă foarte bună a vieții, dar, din păcate, nu se poate bucura pe deplin de asta pentru că problema de care suferă îi mai dă uneori dureri de cap.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul sunt aici, sunt foarte ocupată și petrecem foarte mult timp la filmări, ajută extrem de mult.

Este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… țin ocupată cât mai mult și încerc fiu optimistă!”, a declarat Theo Rose în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași show de la Kanal D artista a mărturisit și cine este persoana care i-a fost aproape în tot acest timp. Este vorba chiar de iubitul ei, Theo Rose că este un om care o înțelege perfect și mulțumită căruia se bucură de o poveste de dragoste foarte frumoasă.

„Este un om minunat și, cu toate nu este mult mai mare decât mine, susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum facem (…)

ADVERTISEMENT

Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine înțeleagă ce se întâmplă cu tine… M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine”, a mai adăugat cântăreața.

Cea care a înțeles-o în totalitate este și colega sa de emisiune, Oana Radu, blondina mărturisind la rândul ei că are grave probleme cu anxietatea. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu s-au oferit să o ajute pe Theo Rose în situația actuală, vorbindu-i extrem de sincer și deschis.

ADVERTISEMENT