Life

Theo Rose a fost anunțată printr-un mesaj că se va căsători în 2022. Reacția artistei

Noul an a început cu surprinze pentru Theo Rose. Artista a fost anunțată printr-un mesaj că în 2022 se va căsători. Reacția artistei a ajuns virală și a amuzat pe toată lumea. 
07.01.2022 | 10:48
Theo Rose a fost anuntata printrun mesaj ca se va casatori in 2022 Reactia artistei
Theo Rose, anunțată că se va căsători în 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre tinerele artistei care se laudă cu o viață perfectă. Pe plan profesional o duce cum nu se poate mai bine, toate piesele sale ajungând în top, iar la capitolul dragoste, artista îl are aproape pe nepotul lui Nea Marin.

Cei doi formează un cuplu de ani buni, s-au mutat foarte rapid împreună, Alex Leonte fiind pentru Theo, pe lângă iubit, prieten și sprijin de nădejde.

ADVERTISEMENT

Însă, chiar dacă sunt mai tot timpul împreună și lumea îi vede ca formând o familie de nota zece, Theo Rose, deși a spus că Alex Leonte este bărbatul pe care l-ar lua de soț, dacă și-ar dori să îmbrace rochia de mireasă, nu s-a arătat niciodată prea dornică de a face marele pas.

”Ar trebui să te căsătorești”

Lucru pe care l-a subliniat artista și acum, prin intermediul rețelelor de socializare. Pe TikTok circulă un trend în care un filtru îți spune ce se va întâmpla cu tine în anul 2022, pe care l-a testat și Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Dornică să vadă ce îi rezervă viitorul apropiat, artista a testat și ea noul filtru și nu marea i-a fost mirarea să vadă că aplicația s-a oprit exact în dreptul anunțului de căsătorie.

În 2022, ar trebui să te căsătorești cu cineva”, acesta a fost mesajul pe care filtrul aplicației i l-a transmis artistei.

ADVERTISEMENT

În replică, pentru că nu se aștepta la o asemenea veste, Theo Rose a avut o reacție surprinzătoare, dar și amuzantă. Pentru că alături îi era colega de scenă și prietena Alexandra, iubita lui Alex Leonte, speriată de gândul căsătoriei, cu ochii mari, i-a pasat imediat telefonul blondinei.

”Luați-o pe ea”, a fost replica dată rapid de Theo Rose.

Theo Rose, pe canapea, testează un filtru TikTok
Theo Rose nu vrea să se mărite în 2022. Sursă foto: TikTok

Theo Rose și Alex Leonte nu se gândesc să facă nuntă

Nu este pentru prima dată când artista este pusă în fața acestui subiect. Chiar dacă formează un cuplu cu Alex Leonte de mai bine de patru ani, Theo mărturisește că pasul cel mare a ajuns să fie pentru ei acum doar o formalitate, formând oricum deja o familie.

ADVERTISEMENT

Formalitate pe care o s-o bifeze atunci când timpul, dar și restricțiile pandemice le va permite să facă o nuntă așa cum visează.

”E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (n.r. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie.

Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose în emisiunea Acces Direct, scrie Spynews.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: