Life

Theo Rose, moment neașteptat pe patul de spital. Reacția lui Anghel Damian, neprețuită: ”Leșinați dacă vă zic!”

Theo Rose a avut parte de un moment complet neașteptat pe patul de spital. Totul s-a terminat cu o criză de râs pentru artistă.
16.06.2023 | 15:22
Theo Rose moment neasteptat pe patul de spital Reactia lui Anghel Damian nepretuita Lesinati daca va zic
Theo Rose, moment neașteptat pe patul de spital. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar câteva zile. În tot acest timp, alături de ea este Anghel Damian. Deși nu s-a refăcut încă complet, se pare însă că vedeta a revenit la starea ei de până acum.

Theo Rose, moment neașteptat pe patul de spital

Theo Rose are un stil aparte când vine vorba de poveștile pe care le spune fanilor ei. De această dată, vedeta a vorbit despre momentul pe care i l-a pregătit mama sa. Deși ea știa despre ce este vorba, amuzantă a fost reacția lui Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta nu cunoaște ”anumite tradiții”, iar artista l-a luat la rost. Ce s-a întâmplat, de fapt? Într-un instastory filmat chiar de pe patul de spital, Theo Rose a povestit întreaga întâmplare.

Mama artistei i-a spus acesteia să pună pe o tavă niște sare, piper, semințe, dar și zahăr, pentru că vin ursitoarele. Pentru că este de la țară, vedeta a prins imediat ideea, s-a conformat și a cerut asistentelor toate cele necesare.

ADVERTISEMENT

Asistenta i-a adus totul, însă Anghel Damian a rămăs surprins. După ce a ajutat-o pe artistă să pună pe tavă cele patru ingrediente, acesta a întrebat-o cine sunt, de fapt, ursitoarele care urmează să ajungă.

Cum a reacționat Anghel Damian

A urmat apoi un moment amuzant pentru ambii parteneri. Mai apoi, Theo Rose a început să îi spună partenerului ei mai multe nume de vedete celebre, pe care acesta și-ar fi dorit să le vadă la acel moment. Printre acestea s-au numărat Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Anna Lesko, dar și Mădălina Ghenea.

ADVERTISEMENT

Instastory-ul artistei s-a terminat cu zâmbetul pe buze și cel mai probabil i-a amuzat pe mulți. ”Leșinați dacă vă zic! Îmi dă mama mesaj pe grupul familie și îmi zice să pun pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu, bineînțeles, am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat.

Am sunat să ne aducă un pliculeț de zahăr, a venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba, dar mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă, așa grămăjoare, grămăjoare.

ADVERTISEMENT

Acum s-a întins în pat și m-a întrebat cine sunt ursitoarele. (…) Cine ai fi vrut? Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Anna Lesko? Am patru grămezi, mai spune una… Mădălina Ghenea”, a spus artista, la doar două zile după ce a devenit mamă. 

ADVERTISEMENT
Tags: