Life

Theo Rose, nașă de botez pentru o fetiță. Cum s-a îmbrăcat celebra artistă

Theo Rose a fost pentru a doua oară nașă de botez. Prezentatoarea emisiunii SuperStar România le-a arătat fanilor ținuta aleasă pentru petrecerea din această seară.
11.07.2022 | 23:40
Theo Rose nasa de botez pentru o fetita Cum sa imbracat celebra artista
Theo Rose, nașă de botez pentru a doua oară. Ținuta purtată de artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a devenit în urmă cu numai câteva ore nașă de botez din nou, după ce în urmă cu mai bine de două luni creștina încă un copil. Artista a botezat de această o fetiță care pare destul de mare.

Theo Rose, nașă de botez pentru a doua oară. Ținuta purtată de artistă

Theo Rose este nașă de botez pentru o fetiță de aproape 2 ani, după cum arată rochia achiziționată de frumoasa șatenă. Cântăreața a avut de ales dintre două ținute și i-a pus pe fani să o aleagă pe cea potrivită.

ADVERTISEMENT

Vedeta a organizat o petrecere pe cinste pentru micuța care a devenit creștină. Și asta într-un timp foarte scurt. Locația a fost amenajată cu baloane și flori, în timp ce invitații au fost delectați cu dulciuri colorate și delicioase.

„În seara asta sunt nașa lui Denerys Maria. Am organizat rapid o petrecere reușită”, a scris Theo Rose pe pagina de Instagram, unde a publicat câteva imagini.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a uitat nici de ținuta purtată la petrecerea organizată chiar de ea. A optat pentru o rochie neagră, mulată pe corp, iar una dintre mâneci este mai largă, potrivită pentru a ascuns un copil de 3-4 ani.

Penele de jur împrejur nu lipsesc de pe rochia purtată de frumoasa șatenă care i-a lăsat la vedere un umăr. În plus, ținuta specială a fost croită cu o crăpătură pe piciorul stâng, iar în picioare a ales o pereche de sandale.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, fericită că a botez doi copii

Theo Rose este în culmea fericirii de când a ales să creștineze doi copii. Primul dintre aceștia a fost botezat în luna mai a acestui an, fiind vorba de un băiețel care este bebelușul unui prieten foarte apropiat.

Îndrăgita artistă nu a fost singură părinte spiritual, ci alături de partenerul de viață, Alex Leonte, cu care are o relație sentimentală frumoasă și de lungă durată. Cei doi formează un cuplu unit care nu se gândește la căsătorie.

ADVERTISEMENT