Life

Theo Rose, noi dezvăluiri despre serialul ”Clanul”. Cum a reacționat iubitul ei când a aflat despre rolul său

Theo Rose va juca în serialul ”Clanul” de pe Protv. Cântăreața va debuta, astfel, și în lumea actoriei. Cum a reacționat iubitul ei când a aflat acest lucru?
22.07.2022 | 23:32
Theo Rose noi dezvaluiri despre serialul Clanul Cum a reactionat iubitul ei cand a aflat despre rolul sau
Ce spune iubitul lui Theo Rose despre faptul că iubita lui joacă într-un film. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut noi dezvăluiri despre serialul ”Clanul”, care se va difuza pe Protv. Artista a spus cum a reacționat iubitul ei când a aflat că ea va fi și actriță.

Iubitul lui Theo Rose, bucuros că partenera sa va juca în serialul ”Clanul”

Theo Rose a mărturisit că nepotul lui Nea Mărin, partenerul său, s-a bucurat foarte mult când a aflat că ea va face parte din serialul ”Clanul”. De altfel, acesta este încântat de fiecare evoluție a iubitei lui.

ADVERTISEMENT

”Ce să zică, e încântat că fac exact ce îmi place și ajung acasă fericită și luminoasă ca un soare”, a detaliat Theo Rose pentru Click!

Theo Rose se va îndrăgosti de Denis Hanganu în pelicula care se va difuza din toamnă pe micile ecrane ale românilor. Părinții ei vor fi George Mihăiță și Jojo, mama vitregă.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, pasionată de actorie

Theo Rose a mai dezvăluit că are de mai mult timp pasiune pentru actorie, dar nu s-a gândit niciodată să și-o dezvolte. A trecut de casting cu brio atunci când i s-a propus să joace în serial.

”Știam că am înclinație către zona asta, doar că niciodată nu am primit ocazia de a mă dezvolta. Așa tare și rapid pentru că aici nu e timp să bâjbâi.

ADVERTISEMENT

Aici e nevoie ca eu să dau randament și asta se întâmplă, repede, pentru că joc cu actori foarte mari sau cu actori foarte buni din generația mea. Am nevoie să progresez rapid. Am parte de susținere”, a mai spus Theo Rose pentru sursa menționată.

Tot din toamnă, Theo Rose va apărea la Protv și ca jurat la Vocea României. Ea va face echipă cu Smiley în antrenarea participanților, care vor păși pe scena competiției muzicale.

ADVERTISEMENT

Theo Rose este unul dintre cei mai în vogă artiști în prezent. Multe dintre melodiile sale sunt foarte apreciate de români și ajung în trending, pe youtube.

ADVERTISEMENT