Life

Theo Rose, o nouă colaborare cu Pro TV: ”O să fie ceva la care poate nu te-ai fi gândit”

Theo Rose a semnat din nou cu Pro TV, după ce a făcut parte din show-ul Masked Singer România și a prezentat emisiunile SuperStar România și Vorbește lumea.
19.05.2022 | 20:32
Theo Rose o noua colaborare cu Pro TV O sa fie ceva la care poate nu teai fi gandit
Theo Rose a semnat din nou cu Pro TV. Care este proiectul la care lucrează artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 24 de ani are o nouă colaborare cu postul din Pache Protopopescu. Frumoasa artistă are un contract și deja face parte din marea familie, iar acum pregătește un nou proiect important.

Theo Rose a semnat din nou cu Pro TV. Care este proiectul la care lucrează artista

Theo Rose este fericită să anunțe că nu va pleca de la Pro TV nici în perioada următoare. Prezentatoarea de la SuperStar România are planuri mari de viitor, chiar dacă acestea nu au legătură cu cariera muzicală.

ADVERTISEMENT

„Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică…  o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. 

Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”, a mărturisit artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața a mai punctat și faptul că se vede realizând o emisiune alături de partenerul de viață, Alex Leonte, care este nepotul lui Nea Marin. Vedeta spune despre iubitul ei că este carismatic, inteligent și foarte deschis.

Mai mult decât atât,  frumoasa șatenă este ferm convinsă că tânărul ar putea face față presiunii și orelor petrecute pe platourile din Buftea.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, pregătită pentru alte provocări pe sticlă

Theo Rose este foarte încântată de proiectele pe care le desfășoară, chiar dacă la început nu era foarte încrezătoare. În cele din urmă vedeta a dat curs provocărilor primite de la Pro TV și iată că este gata să continue.

A făcut parte din gașca emisiunii Vorbește lumea, apoi a ajuns printre concurenții de la Masked Singer România. Albina a fost ”rolul” pe care l-a interpretat artista o perioadă destul de lungă, totul fiind secret pentru cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a ajuns la cârma show-ului SuperStar România, în postura de moderatoare, una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit până acum.

ADVERTISEMENT