Life

Theo Rose, prima reacție după presupusa ceartă cu Anghel Damian. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Am avut un moment de paranoia”

Theo Rose a rupt tăcerea și a spus ce s-a întâmplat între ea și Anghel Damian după ce acesta i-a plimbat câinele Liei Bugnar?
25.05.2023 | 12:40
Theo Rose prima reactie dupa presupusa cearta cu Anghel Damian Ce sa intamplat de fapt intre cei doi Am avut un moment de paranoia
Theo Rose a lămurit presupusa ceartă cu Anghel Damian. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a spus ce se întâmplă între ea și Anghel Damian. Artista mai are puțin până să nască, dar tatăl copilului său a fost surprins de curând în timp ce îi plimba câinele Liei Bugnar, iar ulterior au fost surprinși într-o ipostază în care părea că se ceartă.

Theo Rose, adevărul despre cearta cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-au afișat împreună, mai ales că toată lumea o știa pe artistă într-o relație serioasă cu Alex, nepotul lui Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

În același timp, Anghel Damian forma de mai mulți ani o relație cu actrița Lia Bugnar, care era și mai în vârstă decât el. Cu toate acestea, la doar câteva luni, ei dădeau vestea cea mare și anunțau că vor fi părinți.

Anghel Damian și Theo Rose se pregătesc să-l întâmpine pe băiețelul lor, Sasha. Însă, recent, CanCan i-a surprins într-o ipostază ciudată. Scenaristul serialului Clanul și artista au mers la casa Liei Bugnar.

ADVERTISEMENT

În timp ce Theo Rose a așteptat în mașină, Anghel a intrat în casă și apoi i-a plimbat câinele fostei iubite. Iar la scurt timp, au apărut imagini în care părea că artista se răzbună. După ce au plecat de la un restaurant, ea părea că îl împinge pe tatăl copilului său.

După aceea, deși este gravidă în nouă luni, Theo Rose a refuzat să-l lase pe Anghel Damian să conducă și s-a urcat ea la volan. Vedeta nu a ținut cont de nimic, iar iubitul său a cedat repede în fața deciziei deja luate.

ADVERTISEMENT

Theo Rose: „Am avut un moment de paranoia”

După ce informațiile despre presupusa lor ceartă s-au răspândit în spațiul public, Theo Rose a reacționat. Aceasta a publicat pe Instagram o serie de filmulețe în care a povestit că urmăresc subiectul despre ei la știri.

Amuzată, pe de o parte, Theo Rose a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Anghel Damian. Vedeta Pro TV a susținut că a fost mai mult o ieșire hormonală, deloc întemeiată. Dar s-a temut că scena va ajunge cunoscută.

ADVERTISEMENT

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: ‘Gata, nu mai! Conduc eu’.

El, ‘Lasă, conduc eu’. Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc. Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: ‘Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă’”, a spus Theo Rose despre cearta cu Anghel Damian.

ADVERTISEMENT