Life

Theo Rose, reacție acidă după ce faimoasa Carmen Harra a spus că se va despărți de Anghel Damian: ”Chestia asta nu a existat”

Theo Rose a răbufnit după ce faimoasa Carmen Harra a spus că artista și Anghel Damian nu vor fi împreună prea mult timp. Ce a revoltat-o, de fapt pe artistă?
16.12.2022 | 07:41
Theo Rose reactie acida dupa ce faimoasa Carmen Harra a spus ca se va desparti de Anghel Damian Chestia asta nu a existat
Theo Rose, reacție acidă după ce Carmen Harra a făcut previziuni referitoare la relației ei, cu Anghel Damian. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de câteva luni, iar recent, s-a aflat că cei doi urmează să devină și părinți.

Theo Rose, reacție dură după previziunile făcute de Carmen Harra

Au fost oameni care i-au criticat pentru decizia luată, însă unii fani au susținut-o pe Theo Rose în aceste momente, extrem de importante pentru ea.

ADVERTISEMENT

După cum știm prea bine, după ce s-a aflat că Theo Rose a rămas însărcinată, un val de reacții a apărut în spațiul public. Printre altele, Carmen Harra a abordat și ea subiectul și a făcut câteva previziuni.

Clarvăzătoarea susținea că relația dintre Anghel Damian și Theo Rose nu va ține, iar la un moment dat, cei doi o vor lua pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Deși artista nu a reacționat până acum, iată că un alt lucru a făcut-o să răbufnească. Mai exact, Theo Rose povestește că a citit pe internet o știre, al cărei titlu spunea că mama ei s-a certat cu faimoasa Carmen Harra.

Artista s-a speriat și a intrat să citească informațiile, însă a aflat cu totul altceva, mai exact că respectiva clarvăzătoare nu i-ar da șanse relației pe care aceasta o are cu Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Theo Rose spune că nu a existat niciun scandal

Theo Rose nu înțelege ce a făcut mama sa, însă, spune ea, dacă ar fi fost în locul acesteia, ar fi răbufnit și nu ar fi fost reținută la cuvinte, având în vedere toate informațiile false care se tot răspândesc în spațiul public.

”Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. (…) 

ADVERTISEMENT

Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături).

Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Ce reacție a avut mama lui Theo Rose după declarațiile lui Carmen Harra

Menționăm că mama lui Theo Rose a fost într-adevăr revoltată atunci când a auzit previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra.

Femeia declara într-un interviu recent că a devenit mamă la 20 de ani și că nu i se pare nimic anormal în alegerea făcută de fiica sa.

Mai mult de atât, femeia susține că atât fiica sa, cât și iubitul ei, trebuie lăsați în pace să își trăiască viața, fără alte comentarii.

Mama lui Theo Rose mai preciza, făcând referire la Carmen Harra, că este urât ca oricine să își dea cu părerea despre viitorul relației fiicei sale.

ADVERTISEMENT