Life

Theo Rose și-a îngrijorat fanii după ce a apărut cu o mască de oxigen pe față: „Nu sunt bolnavă”

Theo Rose și-a îngrijorat fanii după ce a postat un filmuleț pe Instastory în timp ce avea o mască pe față. Lumea a crezut că este bolnavă și s-a panicat.
03.09.2021 | 12:06
Theo Rose sia ingrijorat fanii dupa ce a aparut cu o masca de oxigen pe fata Nu sunt bolnava
ADVERTISEMENT

Theo Rose a apărut cu o mască de oxigen pe față, întinsă pe pat, iar fanii cântăreței i-au trimis mesaje întrebând-o ce a pățit.

Pentru că nu îi putea ține pe jar, mai ales că unii chiar erau îngrijorați, vedeta a explicat imaginea respectivă într-un alt story.

ADVERTISEMENT

Cântăteața a ținut să lase foarte clar un lucru: nu este deloc bolnavă. După aceea a explicat de ce avea acea mască prevăzută cu un mic furtun pe față.

Theo Rose, cu masca de oxigen pe față: „Nu sunt bolnavă”

„Nu sunt bolnavă. Am primit mesaje. Eu am crezut că v-am obișnuit cu aerosolii pe care îi fac periodic. Eu îi fac pentru voce. Sunt bine, nu sunt bolnavă”, a precizat Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De altfel, ce dovadă mai mare că este chiar așa decât următoarele story-uri postate de artistă? Theo a cântat la o nuntă azi noapte, reușind să întrețină atmosfera cum doar ea știe.

Vedeta a interpretat melodii din repertoriul ei, dar și alte piese care se cântă în mod normal la nunți de la marii folcloriști ai țării.

ADVERTISEMENT

Theo își ține la curent fanii cu tot ceea ce face prin intermediul rețelelor de socializare. Tânăra artistă se bucură de un succes colosal în mediul online, acolo unde este urmărită de peste 680.000 de persoane.

După participarea la Bravo, ai stil Celebrities, unde a ajuns în marea finală, cântăreața a fost ofertată de mai multe televiziuni.

ADVERTISEMENT
theo rose
Theo Rose i-a liniștit pe fanii de pe Instagram. Face aerosoli pentru voce. Foto: Instagram

Vedetă PRO TV de mai bine de două luni

În cele din urmă a acceptat provocarea de a face parte din echipa Vorbește lumea de la PRO TV. Despre noul proiect din viața ei, Theo a vorbit în urmă cu ceva timp în exclusivitate pentru Fanatik.

„Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte.

S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e aât de greu pe cât pare deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi.

Suntem distribuiți cum trebuie și asta mă ajută. Intervievez artiști. Îmi dau cu părerea vizavi de subiecte. Totul e la liber”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik în urmă cu mai bine de două luni.

 

ADVERTISEMENT