Life

Theo Rose și Alex Leonte, tot mai aproape de nuntă? Ce spune artista despre marele eveniment

03.05.2021 | 23:49
Theo Rose si Alex Leonte tot mai aproape de nunta Ce spune artista despre marele eveniment
Theo Rose și Alex Leonte, tot mai aproape de nuntă? Ce spune artista despre marele eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose (23 de ani) și partenerul ei de viață, Alex Leonte, formează un cuplu de mai bine de patru ani, lumea întrebându-se când vor ajunge în fața altarului. Artista a spus acum totul despre marele eveniment. 

Tânăra cântăreață este pe aceeași lungime cu iubitul ei, nimeni altul decât nepotul lui Nea Marin. Vedeta simte că are deja o familie alături de partenerul ei și momentan spune că nu simte că trebuie să facă marele pas, cel legat de nuntă.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiesc deja împreună de ceva vreme, Theo Rose având numai cuvinte de laudă la adresa iubitului. Alex Leonte este bărbatul care a ajutat-o să treacă peste momentele de panică, artista având un sprijin foarte mare în persoana lui.

Theo Rose, gata de nuntă alături de Alex Leonte? Ce a declarat vedeta

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie.

ADVERTISEMENT

Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose în emisiunea Acces Direct, scrie spynews.ro.

Mirela Vaida a prins momentul și l-a invitat în platou și pe iubitul ei, întreaga scenă lăsându-se cu un sărut pătimaș. Vedeta nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele pentru Alex Leonte chiar în lumina reflectoarelor, prezentatoarea de la Antena 1 venind și cu o remarcă.

ADVERTISEMENT

„Ce copii frumoși și talentați o să faceți!”, a declarat gazda de la Acces Direct, Mirela Vaida, despre Theo Rose și iubitul ei.

Frumoasa cântăreață este îndrăgostită lulea de partenerul ei de viață, mărturisind recent că este bărbatul lângă care s-ar vedea căsătorită. Cu toate acestea fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” nu grăbește lucrurile și savurează fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi, m-aș mărita cu el. Are multe calități. Ne-am mutat la mine foarte repede. Nu ne-am propus nimic, nu ne-am făcut planuri așa orbește. Am zis că principalul e să fim fericiți.

Atâta timp cât vom fi fericiți, lucrurile vor fi mișto și dacă o să vrem să ne căsătorim nu ne va opri nimic, că nici acum pe pandemie..ne ducem noi cu nașii și ne luăm dacă na…”, a spus Theo Rose în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT