Life

Theo Rose și Alexandra Ungureanu, prima revedere după Bravo, ai stil Celebrities: „Nu e același lucru la TV cu ce e în spate”

Theo Rose și Alexandra Ungureanu au stat pentru prima oară față în față după finala de la Bravo, ai stil Celebrities. Cele două au și cântat împreună!
01.06.2021 | 12:49
Theo Rose si Alexandra Ungureanu prima revedere dupa Bravo ai stil Celebrities Nu e acelasi lucru la TV cu ce e in spate
Theo Rose și Alexandra Ungureanu, prima revedere după Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Alexandra Ungureanu și-au disputat trofeul la Bravo, ai stil Celebrities. De la finala care a avut loc anul trecut, cele două nu au mai apărut împreună la televizor unde să discute pe îndelete.

Concurenta de la Asia Express și câștigătoare a concursului de modă de la Kanal D a susținut un recital pe canapea cu Theo Rose. Cele două au depănat amintiri despre experiența pe care au trăit-o împreună timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a fost pe punctul de a-i sufla premiul Alexandrei în finala Bravo, ai stil Celebrities. Cele două au fost aproape toată finala cotate cu 50%-50%. La un moment dat, nu se mai putea face departajarea, fapt pentru care s-a prelungit timpul de votare.

Theo Rose și Alexandra Ungureanu, din nou în același studio după experiența de la Bravo, ai stil Celebrities

Theo nu s-a supărat pentru că nu a câștigat concursul și a spus de multe ori că ea a simțit că așa trebuia să fie. S-a ales însă cu iubirea și aprecierea din partea fanilor, lucruri de neprețuit.

ADVERTISEMENT

Cele două au vorbit despre așa-zisa rivalitate care ar fi existat în finală între ele. Niciodată nu a fost vorba despre așa ceva. Întotdeauna s-au înțeles, iar dovada e faptul că Ungureanu a invitat-o pe Theo în emisiunea ei de pe Youtube.

Theo Rose a spus că multe lucruri care se văd la televizor sunt percepute greșite de către cei de acasă.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să arăți la TV tot deodată”

„Dincolo de ce se vede la TV… Nu e același lucru ce se vede la TV cu ce e în spate. Nu poți să arăți tot deodată. O dată ești fericit, dar în spate ai niște probleme. O dată ești trist, dar ai tot ce îți trebuie în spate”, a mărturisit Theo Rose în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

„Vreau să îți spun că sunt super relaxată pentru că te am aici. Putem să cântăm prost. Știu că o să te am în trending”, i-a mărturisit Alexandra cântăreței.

ADVERTISEMENT

Ungureanu a întrebat-o apoi pe Theo Rose dacî a simțit vreodată presiunea legată de trendingurile de pe Youtube. Aceasta i-a spus că nu a simțit acest tip de presiune niciodată, ci mai degrabă felul în care reacționează lumea la melodii.

„Oamenii nu se uită la trending, oamenii ascultă ce le place”, a fost răspunsul dat de Theo Rose în emisiunea „Duet”.

 

ADVERTISEMENT