Life

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică în doi. Unde au plecat tinerii îndrăgostiți fără Sasha

Theo Rose și Anghel Damian au plecat într-o escapadă romantică în doi. Împreună au trăit clipe de vis și s-au bucurat de timpul lor.
07.07.2024 | 19:49
Theo Rose si Anghel Damian escapada romantica in doi Unde au plecat tinerii indragostiti fara Sasha
Theo Rose și Anghel Damian, vacanță romantică în doi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au plecat împreună într-o vacanță în doi. Tinerii îndrăgostiți l-au lăsat pe Sasha acasă și au trăit clipe extraordinare departe de casă. Unde au ales să meargă și ce au făcut.

Theo Rose și Anghel Damian, vacanță în doi

Theo Rose și Anghel Damian și-au început povestea de iubire în 2022 și începutul a fost unul dificil, presărat cu multe critici, mai ales că despre ambii se știa că formează cupluri cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre motivele pentru care multe lucruri din viața lor privată le țin pentru ei. Ei chiar s-au logodit, departe de ochii curioșilor, și plănuiesc o nuntă la fel de discretă, la care să participe persoanele apropiate.

Însă, la scurt timp după ce au decis să intre într-o relație, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. Sasha le-a întregit familia și le-a adus multă bucurie în viață, dar timpul în doi este prețios.

ADVERTISEMENT

De aceea, atunci când au ocazia, îl lasă pe cel mic în grija persoanelor de încredere și petrec timpul în doi. Așa s-a întâmplat recent, atunci când au plecat în Danemarca.

Au publicat imagini din escapada romantică în mediul online și au ținut legătura cu fanii. Theo Rose și Anghel Damian au participat la concertul lui Pink și s-au simțit minunat. „Extraordinar”, este mesajul cu care artista a susținut un clip din timpul spectacolului.

ADVERTISEMENT

Cum s-a schimbat relația celor doi îndrăgostiți

Recent, în cadrul unei apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță, Theo Rose a dezvăluit cum s-a schimbat relația cu iubitul său de când au devenit părinți, dar și cum încearcă să mențină aprinsă flacăra iubirii.

„Probabil că petrecem un pic mai puțin timp împreună decât înainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ăla, puțin așa cum e. Și asta face să rămână flacăra aprinsă între noi.

ADVERTISEMENT

Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună.  E greu să ne eliberăm programul în punctul în care ne aflăm acum. Facem niște concesii ca să ne nimerim la un moment dat să putem să ne petrecem timp.

(…) O dată la două luni plecăm câte un weekend împreună, doar noi doi. Dacă nu plecăm și rămânem acasă, ducem copilul la țară la ai mei. Copilul e superfericit când e acolo, nu ne stă inima că ce-o plânge copilul după noi”, a spus Theo Rose la Pro TV.

ADVERTISEMENT