Life

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, tot mai des împreună. În ce țară s-au dus să se distreze

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi cântăreți au plecat să se distreze împreună departe de țară.
01.11.2021 | 11:34
Theo Rose si Bogdan de la Ploiesti tot mai des impreuna In ce tara sau dus sa se distreze
Theo Rose și Bogdan de la Ploiești colaborează din punct de vedere muzical de mai bine de un an. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești se distrează pe cinste în Punta Cana, Republica Dominicană. Cei doi artiști, despre a căror relație de prietenie s-a mai scris, au petrecut până în zori într-un club din orașul dominican.

Theo Rose își trăiește din plin viața după ce a scăpat de Covid. Nu putea să o facă mai bine decât prin muzică și voie bună alături de colegul și prietenul său, Bogdan de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în clubul unde au petrecut cei doi, Theo și Bogdan au urcat pe scenă și au cântat una dintre melodiile lor de succes, „Fără tine”.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, ”escapadă” în Republica Dominicană

În localul respectiv s-au aflat și câțiva români. Ceilalți turiști și dominicanii au primit cu bucurie muzica artistei, dansând pe melodie.

ADVERTISEMENT

Bogdan și Theo au postat mai multe filmulețe cu ”escapada” lor din Republica Dominicană, pe Instastory. Cântăreața a petrecut cu siguranță una din cele mai nebune nopți din viața ei.

Fanii celor doi au observat că pe tot parcursul petrecerii de Halloween, Theo și Bogdan au fost suspecți de apropiați. La unul dintre clipuri, Bogdan a scris mai mult decât sugestiv: „Doamne, te iubim”.

ADVERTISEMENT

În club, cei doi au fost nedezlipiți unul de celălalt. Pentru mulți, acest lucru ridică semne de întrebare. Nu este prima oară când în legătură cu relația lor lumea se întreabă dacă există mai mult decât o simplă prietenie.

theo rose
Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, din ce în ce mai apropiați. Foto: Instagram

Bogdan neagă că ar fi iubitul cântăreței

De fiecare dată când a fost întrebată despre asta, Theo a spus că Bogdan îi este un foarte bun prieten și doar atât. Nu-l vede cu ochii cu care oamenii se uită des la ei.

ADVERTISEMENT

Și Bogdan a ținut să precizeze că nu este nimic între ei, mai ales că are iubită, iar la partenera lui ține foarte mult.

„După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta. Nu vrem să ne facem probleme în viața noastră personală.

Eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun. Nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești la un moment dat la Xtra Night Show.

 

ADVERTISEMENT
Tags: