Life

Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit după cinci ani de relație. L-a înlocuit pe Alex Leonte cu șeful său din serialul Clanul

Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de artistă după ce au apărut imagini cu ea când se sărută cu alt bărbat. Este vorba de nimeni altul decât Anghel Damian, regizorul serialului Clanul.
01.08.2022 | 10:11
Theo Rose si iubitul ei sau despartit dupa cinci ani de relatie La inlocuit pe Alex Leonte cu seful sau din serialul Clanul
Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit după cinci ani de relație. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose se pare că și-a părăsit iubitul și se iubește cu nimeni altul decât cu șeful ei de pe platourile de filmare de la Clanul.

Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit. Cu cine l-a înlocuit

Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit, chiar atunci când toată lumea se aștepta mai degrabă la o căsătorie din partea lor. Alex Leonte și cântăreața erau împreună de cinci ani atunci când și-au spus ”Adio”.

ADVERTISEMENT

După ce au apărut în presă imagini cu noul ei iubit, Theo Rose a decis să vorbească deschis despre subiectul despărțirii și să lămurească ce s-a întâmplat, de fapt.

Astfel, Theo Rose a recunoscut că ea și iubitul ei s-au despărțit de ceva vreme, iar acum are o nouă relație. Este vorba despre nimeni altul decât șeful ei de la serialul Clanul de la Pro TV, regizorul Anghel Damian. Și acesta era într-o relație Lia Bugnar de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine”, a spus Theo Rose.

Theo Rose, primele declarații după despărțirea de iubit

Theo Rose a dezvăluit că nu a fost vorba de înșelat și nu acesta a fost motivul pentru care s-a despărțit de Alex Leonte. Theo Rose și iubitul ei deja nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ea a spus că fostul ei iubit știe de existența actualului său partener, pentru că chiar ea i-a recunoscut că are o altă relație.

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a mai spus artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Totuși, Theo Rose a spus că nu îi place situația, pentru că ar fi vrut să nu se afle acum, dar văzându-se în fața faptului împlinit, artista a spus că nu are nicio vină și este mândră că nu poate fi acuzată de nimic.

„Situația asta a venit ca un topor, eu vă spun că n-am păcat în situația asta, sunt liniștită. Sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: