Life

Theo Rose, surpriză din partea lui Anghel Damian, pe platourile de filmare. Gestul făcut de regizor în fața tuturor

Theo Rose a fost surprinsă de Anghel Damian pe platourile de filmare “Clanul”. Ce gest a făcut regizorul, în fața tuturor.
12.10.2022 | 16:23
Theo Rose surpriza din partea lui Anghel Damian pe platourile de filmare Gestul facut de regizor in fata tuturor
Theo Rose, surpriză din partea lui Anghel Damian. Sursa foto: Instagram, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anghel Damian i-a făcut o surpriză partenerei sale, Theo Rose, pe platourile de filmare ale serialului “Clanul”. Cum au fost surprinși cei doi?

Anghel Damian, surpriză pentru Theo Rose, pe platourile de filmare

Theo Rose și-a făcut debutul ca actriță în serialul “Clanul”, iar iubitul ei a surprins-o în timp ce se afla pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de la Vocea României și partenerul ei formează un cuplu de câteva luni și lucrează împreună, Anghel Damian fiind regizorul serialului de la Pro TV.

Cântăreața a fost luată prin surprindere de regizor, în văzul colegilor de pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

“Aplauze pentru Theo care a terminat sezonul unu. Bravo, bravo, Theo!”, au aplaudat-o colegii pe tânăra actriță.

“Doamne ajută, a fost frumos! Al doilea iese și mai bine, vin mai odihnită.”, a spus Theo Rose la sfârșitul zilei de filmare, după care a fost surprinsă de iubitul ei, care i-a adus un buchet de flori.

ADVERTISEMENT

Artistei nu i-a venit să creadă atunci când l-a văzut pe Anghel Damian făcând un asemenea gest. Toți cei aflați la filmări au fost uimiți și au rămas fără cuvinte.

@theoroseMultumim ca ne urmariti! Urmeaza niste episoade… pfff! N-am crezut niciodata ca o sa pot sa traiesc starile alea🙈♬ sunet original – Theo Rose

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Deși cei doi nu-și mai ascund relația de ochii lumii, Theo Rose și Anghel Damian sunt foarte discreți atunci când vine vorba de manifestarea sentimentelor în public.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat că are foarte multe lucruri de învățat de la noul ei partener. Interpreta Verei din serialul “Clanul” trăiește o perioadă foarte frumoasă, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu recent.

“Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită.

E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie.”, a dezvăluit Theo Rose pentru click.ro.

Prezent în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Anghel Damian a vorbit despre relația cu antrenoarea de la Vocea României. Regizorul a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose și a oferit un răspuns cât se poate de sincer.

“Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta.”, a spus Anghel Damian.

ADVERTISEMENT