Life

Theo Rose vrea să facă nuntă cu Anghel Damian: ”Avem gânduri serioase. E băiat mișto”

Theo Rose are gânduri serioase cu Anghel Damian. Artista, care este însărcinată, a spus că vrea să facă nuntă cu actorul.
24.11.2022 | 11:30
Theo Rose vrea sa faca nunta cu Anghel Damian Avem ganduri serioase E baiat misto
Theo Rose si Anghel Damian vor deveni părinți anul viitor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian devine tot mai serioasă. După doar 6 luni de când s-au cunoscut, cei doi au aflat că vor deveni părinți, iar de curând Theo Rose a vorbit despre nuntă.

Ce spune Theo Rose despre nunta cu Anghel Damian. Cei doi s-au mutat împreună

Artista în vârstă de 24 de ani a spus în cadrul unui podcast că vrea să meargă în fața altarului cu actualul ei iubit. Până atunci, s-au mutat împreună și discută despre planurile de viitor, inclusiv despre copil, care va veni pe lume în 2023.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a mai precizat că învață foarte multe de la partenerul său, care se pricepe nu doar la teatru, ci și la muzică.

”Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine.

ADVERTISEMENT

Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a spus Theo Rose în podcastul lui Mihai Bobonete.

Theo Rose va deveni mamă anul viitor. Artista se află în primul trimestru de sarcină

Tânăra interpretă trăiește de jumătate de an o poveste de dragoste cu Anghel Damian, actor care până să o cunoască era împreună cu Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul ”Clanul”, difuzat pe Protv. Relația lor a surprins pe toată lumea și cu atât mai mult când s-a aflat că artista este însărcinată, fiind în primul trimestru.

”Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul”, a transmis Theo Rose pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Theo Rose au primit vestea sarcinii cu mare bucurie. Tatăl și mama solistei abia așteaptă să-și țină în brațe nepotul sau nepoata, căci încă nu s-a aflat sexul copilului.

”Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea”, a declarat tatăl cântăreței la Antena Stars.

ADVERTISEMENT