Life

Theodor o ține din scandal în scandal! Iubitul Margheritei de la Clejani a fost agresat în trafic și sechestrat pentru o datorie

03.06.2020 | 16:35
Theodor o tine din scandal in scandal Iubitul Margheritei de la Clejani a fost agresat in trafic si sechestrat pentru o datorie
Iubitul Margheritei are un trecut controversat, presărat cu scandaluri cu iz penal. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Continuă dezvăluirile despre iubitul Margheritei de la Clejani, cel care, potrivit unor informații apărute recent în spațiul public, s-a aflat alături de ea în mașină în momentul producerii accidentului rutier. Chiar dacă pare să se fi „cumințit” de când și-a descoperit pasiunea pentru design grafic și muzică, fiind unul dintre membrii trupei trap Nordwului, iată că trecutul îl ajunge din urmă. Asta pentru că tocmai au ieșit la iveală episoade pe care cu siguranță și-ar dori să le uite pentru totdeauna.

Iubitul Margheritei a fost condamnat pentru cultivarea de droguri și sechestrat din cauza unei datorii

În urmă cu câțiva ani, bărbatul cu care fiica Clejanilor trăiește o frumoasă poveste de dragoste a fost condamnat penal pentru infracțiuni precum cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu. Potrivit anchetatorilor, „specialitatea” lui era o substanță la modă printre tineri, fabricat din substanțe care se pot găsi, pe bază de rețetă, în orice farmacie din țară.

ADVERTISEMENT

De parcă acest necaz nu ar fi fost suficient, Theodor a căzut apoi victimă unei agresiuni în trafic și s-a trezit sechestrat pentru o datorie mai veche. Nici familia Margheritei nu îl prea are la inimă, mai ales de când tânăra a provocat un accident din cauza consumului de stupefiante și riscă să ajungă după gratii.

Mesajul disperat transmis de iubitul Margheritei. Susține că viața lui este distrusă

În urmă cu 24 de ore, bărbatul a publicat un mesaj pe rețele de socializare, în speranța că astfel va reuși să oprească valul de critici care s-a abătut asupra sa în ultima perioadă. De acasă, de la Ploiești, unde locuiește alături de femeia care i-a dat viață, Theodor susține că nu a greșit cu nimic și nu merită să treacă prin aceste momente dificile.

ADVERTISEMENT

M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață.

Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele. Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune.

ADVERTISEMENT

Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase. Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Arta mea reflectă sufletul meu degradat și distrus de-a lungul anilor. Văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani încet și sigur, după trei operații pe creier, chiar în fața ochilor mei, am patinat ușor pe calea drogurilor.

Vreau doar să îmi continui viața, să pot să ies din casă, să nu fie mama agonizată de paparazzi. Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături și mă susțin, familiei mele care mă susține și tuturor oamenilor care empatizează cu arta mea.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău dacă, în decursul anilor, orice postarea de-a mea a instigat la autodistrugere, dar multe erau fake, sirop, pastile cu vitamine, etc., doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine”, a scris iubitul Margheritei de la Clejani pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT