News

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Dan Barna! „Unul nu spune nimic, celălalt are referinţe interesante, a văzut filme”

26.08.2019 | 10:26
Theodor Paleologu ii desfiinteaza pe Klaus Iohannis si Dan Barna Unul nu spune nimic celalalt are referinte interesante a vazut filme

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Dan Barna! Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale nu a ezitat și a spus despre cei doi competitori la alegerile prezidențiale, că “unul nu spune nimic, iar “celălalt are referinţe interesante, a văzut nişte filme”. “Unul nu spune nimic, celălalt are referinţe interesante, a văzut nişte filme. La nivel personal mi-e mai simpatic Barna.

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Dan Barna!

E un om cu care îţi place să bei o bere. L-aş numi ministru pe Dan Barna. Cât despre preşedintele Iohannis, e foarte legat de Sibiu şi e bine să ţinem cont de ce-şi doreşte omul”, a declarat Paleologu, fiind întrebat pe cine ar susţine în turul II la alegerile prezidenţiale. Cu toate acestea, Paleologu recunoaște că Iohannis a făcut un lucru bun ţinând piept PSD-ului, dar cam “intermitent”.

“A făcut un lucru, a ţinut piept PSD, ceea ce e foarte important. De fiecare dată când a arătat cu degetul către samavolniciile fără număr ale PSD-ului, l-am aplaudat, l-am susţinut, l-am încurajat, dar a făcut-o cam intermitent”, a apreciat Paleologu. Nici Dan Barna nu a scăpat de „aroganțele” candidatului PMP. “Dacă ar fi fost Cioloş, nu aş fi candidat (…). Dacă ar fi fost un alt candidat, mai bun, din partea USR-PLUS, nu aş fi ezitat să-l susţin. Dar nu e cazul.

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Dan Barna! Theodor Paleologu
Theodor Paleologu a fost desemnat candidatul PMP la alegerile prezidențiale. Sursa foto – facebook

Paleologu, atac dur la contracandidați

Nu aş vrea ca Dan Barna să se supere pe mine, i-aş spune-o, cu toată francheţea, la un pahar de bere. Oricând îl numesc într-un post de ministru, dar pentru preşedinţia României, referinţele la Star Trek, Games of Thrones şi Matrix nu sunt suficiente. E important să cunoşti bine Constituţia, să ai o bună cultură politică, să ai o bună experienţă internaţională, diplomatică. Poate că o va dobândi în timp şi sunt dispus să îl ajut în această direcţie”, a afirmat Paleologu.

Pentru Theodor Paleologu, specificul alegerilor din 2019 este dispersia votului. “Prăjitura dreptei, în primul tur, e pe undeva la 54%. Împărţiţi la trei şi veţi vedea că bătălia se va da undeva între 18 şi 22%. Este vorba de un fenomen care ţine şi de dispersia votului în aceste alegeri. Specificul alegerilor din 2019 este această dispersie a votului”, a mai precizat Paleologu.