News

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! „Se gândesc doar cum să-şi facă strâmbe unul altuia”

01.09.2019 | 18:22
Theodor Paleologu ii desfiinteaza pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila Se gandesc doar cum sasi faca strambe unul altuia

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Candidatul PMP la alegerile prezidențiale a declarat că cei doi au „agende personale” legate de alegeri, iar la vârful statului s-a intrat într-o stare de „disoluţie a autorităţii”. „Ce e foarte păgubos în momentul de faţă este că doamna Dăncilă şi domnul Iohannis au fiecare agende personale legate de alegeri.

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă!

Şi atunci, practic, la vârful statului am intrat într-o stare de disoluţie a autorităţii. Cât putem să rămânem în această stare de disoluţie a autorităţii? Adică trei luni de zile de zăpăceală maximă, trei luni de zăpăceală totală, în care principalii actori ai puterii – preşedinte şi prim-ministru – nu se gândesc decât cum să-şi facă strâmbe unul altuia”, a spus Theodor Paleologu.

Mai mult de atât, Theodor Paleologu crede că este inadmisibil că premierul să meargă „peste tot” în campanie electorală cu miniştri importanţi din Guvern. „Mi se pare absolut inadmisibil că se duce peste tot cu miniştri importanţi din Guvern, în campanie electorală. Cred că este o chestiune de minimă decenţă să-şi delege atribuţiile şi să nu mai ia după dânsa pe ministrul de Interne, pe ministrul de Finanţe, pe alţi miniştri importanţi.

Theodor Paleologu îi desființează pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! Theodor Paleologu
Theodor Paleologu s-a luat de Viorica Dăncilă și de felul cum aceasta își face campanie. Sursa foto – facebook

Paleologu, acuze directe la adresa Vioricăi Dăncilă

Pentru că ţara nu mai e guvernată, başca miniştri care nu sunt încă numiţi. Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile la Casa Paleologu. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să-şi suspende şi ea activitatea, pentru că este evident că este în campanie electorală. Şi să nu mai folosească mijloace net superioare celorlalţi candidaţi.

Eu am fost ieri la Braşov, am făcut patru ore jumătate până acolo. Dânsa merge cu elicopterul. Ceva nu prea este în regulă în această totală inechitate”, a mai precizat candidatul PMP la prezidenţiale.