News

Theodor Paleologu, ironic cu Alexandru Cumpănașu după o recenzie negativă în online

28.02.2021 | 17:23
Theodor Paleologu ironic cu Alexandru Cumpanasu dupa o recenzie negativa in online
ADVERTISEMENT

Theodor Paleologu a lansat o ironie la adresa lui Alexandru Cumpănașu după ce acesta din urmă i-a lăsat o recenzie negativă în mediul online.

Mai exact, fundatia Casa Paleologu a primit o notă proastă de la Alexandru Cumpanasu. Chiar fondatorul Casei a reactionat și a declarat ca “ii pare foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Casa Paleologu este o fundatie cu sediul în Bucuresti care organizeaza cursuri si conferinte pe diverse domenii. “Mie nu imi place de domnul Theodor deloc”, a scris Cumpănaşu.

Theodor Paleologu, ironic cu Alexandru Cumpănașu după o recenzie negativă în mediul online

Paleologu a transmis că ar fi fost chiar îngrijorat daca ar fi fost pe placul lui Alexandru Cumpanasu. Vă reamintim că cei doi au fost contracandidaţi la alegerile prezidenţiale.

ADVERTISEMENT

“Imi pare foarte bine ca nu sint deloc pe placul lui Cumpanasu Alexandru. Contrariul m-ar fi ingrijorat.

Ii rog pe oaspetii Casei Paleologu sa fie fara grija: ne-a dat “nota proasta”, dar n-a pus niciodata piciorul pe aici, asa ca n-ar fi existat nici un risc sa se intersecteze cu acest personaj”, a scris Paleologu.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănașu a devenit suspect intr-un dosar al DNA Constanta pentru furnizare de date false intr-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

În ceea ce îl privește pe Theodor Paleologu, acesta declara înaintea alegerilor prezidențiale că este singurul care îl poate invinge pe Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Pe de alta parte, acesta a admis că dacă la acel moment alianța USR PLUS l-ar fi desemnat pe Dacian Ciolos candidat, ar fi cumpanit daca sa intre sau nu in cursa.

ADVERTISEMENT