Theodor Paleologu, ironic cu Alexandru Cumpănașu după o recenzie negativă în online

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/02/2021, 17:23
Theodor Paleologu, ironic cu Alexandru Cumpănașu după o recenzie negativă în online
Theodor Paleologu l-a ironizat pe Alexandru Cumpănașu. Sursa foto - colaj Fanatik

Theodor Paleologu a lansat o ironie la adresa lui Alexandru Cumpănașu după ce acesta din urmă i-a lăsat o recenzie negativă în mediul online.

Mai exact, fundatia Casa Paleologu a primit o notă proastă de la Alexandru Cumpanasu. Chiar fondatorul Casei a reactionat și a declarat ca “ii pare foarte bine”.

Casa Paleologu este o fundatie cu sediul în Bucuresti care organizeaza cursuri si conferinte pe diverse domenii. “Mie nu imi place de domnul Theodor deloc”, a scris Cumpănaşu.

Theodor Paleologu, ironic cu Alexandru Cumpănașu după o recenzie negativă în mediul online

Paleologu a transmis că ar fi fost chiar îngrijorat daca ar fi fost pe placul lui Alexandru Cumpanasu. Vă reamintim că cei doi au fost contracandidaţi la alegerile prezidenţiale.

“Imi pare foarte bine ca nu sint deloc pe placul lui Cumpanasu Alexandru. Contrariul m-ar fi ingrijorat.

Ii rog pe oaspetii Casei Paleologu sa fie fara grija: ne-a dat “nota proasta”, dar n-a pus niciodata piciorul pe aici, asa ca n-ar fi existat nici un risc sa se intersecteze cu acest personaj”, a scris Paleologu.

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănașu a devenit suspect intr-un dosar al DNA Constanta pentru furnizare de date false intr-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

În ceea ce îl privește pe Theodor Paleologu, acesta declara înaintea alegerilor prezidențiale că este singurul care îl poate invinge pe Klaus Iohannis.

Pe de alta parte, acesta a admis că dacă la acel moment alianța USR PLUS l-ar fi desemnat pe Dacian Ciolos candidat, ar fi cumpanit daca sa intre sau nu in cursa.

Închide ×