News

Theodor Paleologu, serie de ironii după ieșirea ALDE de la guvernare! “Bătrâna cocotă și tânărul amant au încropit o nouă alianță”

27.08.2019 | 16:35
Theodor Paleologu serie de ironii dupa iesirea ALDE de la guvernare Batrana cocota si tanarul amant au incropit o noua alianta

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu a lansat o serie de ironii după ieșirea ALDE de la guvernare! Acesta s-a dezlănțuit la adresa contracandidatului Mircea Diaconu și a celor doi care îl susțin pe acesta, Tăriceanu și Ponta. Paleologu spune că “îi este spaimă lui Tăriceanu că va dispărea politic, iar o veche cocotă și amantul tânăr au încorpit o nouă alianță, pe model ucrainean, că s-ar părea că-l inspiră pe Ponta. 

Theodor Paleologu, serie de ironii după ieșirea ALDE de la guvernare!

Dacă această criză va continua e foarte prost pentru țară. Am un citat din Evanghelia lui Matei: “Orice împărăție care se dezbină, se pustiește, orice casa, nu va dăinui”! În momentul de față, România este o casă dezbinată o, împărăție dezbinată, și e foarte grav dacă această situație se prelungește până la alegeri. Deci, oameni buni, am ajuns ca cocota bătrână și amantul seducator să se gândească la soarta acestei tari.

De 45 de zile durează criza, dar va urma o moțiune de cenzură cu rezultat previzibil. Da, au mai fost moțiuni cenzură, dar cei care au inițiat-o au făcut figurație, PNL a introdus de ochii lumii. De data asta nu prea mai ține, ulciorul nu merge de multe ori la apă, soluția ar fi ca Iohannis să-l numească, în sfârșit, pe Orban, Iohannis a ținut departe PNL de guverare, el e responsabil de dezastrul PNL, poate acum, la spartul târgului ar face bine să aducă partidul la guvernare. Cred că Orban înțelege că dacă aș fi eu la guvernare, l-aș susține pe Orban! Mi se pare firesc ca PMP să susțină un guvern condus de Ludovic Orban.

Theodor Paleologu, serie de ironii după ieșirea ALDE de la guvernare! Theodor Paleologu
Theodor Paleologu este candidatul PMP la alegerile prezidențiale. Sursa foto – facebook

Paleologu, atac dur la adresa adversarilor politici

Consider că un președinte de țară trebui să constituie majorități, trebuie să fie un diplomat în interior, dar și în exterior, e important să creeze coaliții largi. Eu îl apreciez foarte mult pe Diaconu ca actor, sunt roluri de prost și nu e ușor să le joci. El este un actor bun, îl apreciez. Partea proastă e că din păcate gândirea politică a lui Ponta și Taricenu este una pauperă, au două partide ce nu au reușit să genereze candidatura substanțială și se iau după modelul Ucraina.

Ținta mea e acel amatorism penibil a acestor partide conduse de doi foști prim-miniștri. Faptul că sunt candidat nu mă va face să mă schimb. Vorbesc pe șleau, nu am de gând să mă cenzurez pentru că sunt în campanie electorală. Nu mă schimb, sunt același, nici măcar barba nu mi-am ras-o. Sunt profesorul de la el de acasă care trăiește prin propria munca și nu am de gând să fac niciunul dintre compromisele sugerat de Ponta”, a spus Theodor Paleologu

 

Tags: