News

Theodor Stolojan îl vrea pe Nicușor Dan la Primărie, dacă Cîrstoiu pierde. De ce nu-l dorește pe Piedone

Theodor Stolojan spune că îl preferă pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, dacă Cîrstoiu Pierde. La Piedone, „sunt lucuri sulfuroase”
19.04.2024 | 21:57
Theodor Stolojan il vrea pe Nicusor Dan la Primarie daca Cirstoiu pierde De ce nul doreste pe Piedone
Stolojan spune că Piedone nu este candidatul pe care și-l dorește pentru PMB / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Theodor Stolojan a vorbit, vineri seara, despre Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, spunând că și-ar dori ca primul să câștige Primăria Capitalei, în cazul unui eșec al candidatului PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu.

Stolojan: „Sunt lucruri sulfuroase la Piedone”

Theodor Stolojan a vorbit, vineri, despre cursa electorală pentru Primăria Capitalei, spunând că nu-și dorește un cadidat precum Cristian Popescu Piedone. „Piedone nu este candidatul pe care mi-l doresc la București, inclusiv cu informația de azi, că are 42 de rude angajate, sunt lucruri sulfuroase care mie nu-mi plac. Acesta ar fi fost criteriul principal pentru care PNL n-a vrut să-l susțină.

ADVERTISEMENT

Eu am avut o poziție diferită, pentru că sunt bucureștean, nu poți să negi că în București nu se fac lucrări mari. Dar așteptările PNL-ului au fost mai mari. Eu în două ședințe ale BPN am întrebat de ce nu putem să-l susținem pe Nicușor Dan, și răspunsul a fost mereu că nu dorește să intre în PNL”, a declarat Theodor Stolojan pentru Digi 24.

„Sper ca dl Cîrstoiu să reducă decalajul”

Theodor Stolojan a mai spus că speră ca candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, să reducă din decalajul față de Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, medicul fiind pe locul al treilea în preferințele electoratului bucureștean, și să câștige cursa pentru Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

Stolojan a adăugat că, în cazul unui eșec al medicului, și-ar dori ca actualul primar general să câștige un al doilea mandat. Medicul Cătălin Cîrstoiu a organizat, vineri, o conferință de presă în legătură cu acuzațiile de incompatibilitate ce i se aduc, ca urmare a solicitării premierului Marcel Ciolacu.

„În cazul unui eșec, presupunem că ambele partide vor plăti electoral, și vor plăti începând cu alegerile pentru europarlamentari. Eu sper că în următoarea lună domnul Cîrstoiu să reducă acest decalaj și să câștige. Din punctul meu de vedere personal, dacă Cîrstoiu nu reușește, mi-aș dori să câștige domnul Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

Dacă rezultatul de la europarlamentare e prost, unii din conducerea partidului ar trebui să-și asume eșecul. Dar sondajele arată că nu va fi. Sunt sigur că vor face pași în spate, cine va face acești pași rămâne de văzut”, a spus Theodor Stolojan.

 

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”