Thereau, OFERTA carierei! Merge la un club URIAŞ al Europei

Marian Popovici   
in Stiri sportive
28/07/2016, 00:01
Thereau, OFERTA carierei! Merge la un club URIAŞ al Europei

Fostul atacant al Stelei, Cyril Thereau, se află în negocieri avansate cu Qlympique Marseille. Francezul a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care scrie că visul său de a evolua la OM e pe cale să devină realitate. 

Ajuns la 33 de ani, Thereau e unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Udinese, însă e foarte aproape de transferul în Ligue 1: ”Impresarul meu este în contact cu OM, este adevărat. Mi-am dorit toată viaţa să joc la Marseille”, a declarat fostul atacant al Stelei.

Thereau a fost cumpărat în 2014 de Udinese de la Chievo pentru două milioane de euro. Atacantul francez a jucat la Steaua în sezonul 2006-2007 fiind considerat cel mai bun stranier care a trecut prin Liga 1. El a fost transferat în 2007 de Anderlecht pentru 2,9 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×