Fotbal international

Thiago Alcantara face toţi banii. Videoclipul care a strâns un milion de vizualizări cu noul mijlocaş al lui Liverpool

15.10.2020 | 21:23
Thiago Alcantara face toţi banii. Videoclipul care a strâns un milion de vizualizări cu noul mijlocaş al lui Liverpool
Thiago Alcantara va rata meciul cu Ajax. Cât de gravă este accidentarea sa. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În această vară, după şapte de ani de succes petrecuţi la Bayern Munchen, brazilianul naturalizat spaniol Thiago Alcantara a decis să facă o importantă schimbare în cariera şi în viaţa sa, acceptând provocarea de a juca în Premier League la campioana Liverpool.

În vârstă de 29 de ani, Thiago Alcantara a costat doar 30 de milioane de euro, iar antrenorul „cormoranilor”, germanul Jurgen Klopp, şi-a frecat mâinile de mulţumire că a reuşit să aducă fotbalistul care să îi asigure echilibrul la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Încă de la primul meci jucat în tricoul roşu al echipei fanion din oraşul Beatleşilor, Thiago Alcantara a impresionat prin siguranţa cu care a dirijat compartimentul median, iar evoluţia sa a fost greşeală, de parcă evolua deja de un an alături de coechipieri, nu s-ar fi aflat la prima apariţie.

Thiago Alcantara a revenit la antrenamente după ce s-a refăcut după coronavirus

Acum acţiunile fostului jucător crescut la celebra academie a Barcelonei La Masia şi promovat în prima echipă catalană de Pep Guardiola au crescut şi mai mult, după ce Alcantara s-a refăcut după coronavirus şi a revenit în forţă la pregătirile echipei.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip noua perlă a lui Liverpool apare într-o ipostază care scoate în relief tehnica sa excepţională, ceea ce reueşeşte el să facă în timp de numai 15 secunde adunând nu mai puţin de un milion de vizualizări.

Clipul care a strâns multe aprecieri

Liverpool a postat pe Twitter clipul cu Thiago, care preia o minge cu câlcâiul, după care mai face alte cinci atingeri fine și în final pasează în diagonală spre celălalt capăt al terenului.

Clipul video în care Thiago Alcantara atinge mingea de șapte ori, în decurs de 15 secunde, a strâns un milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. Mai mult de 50.000 de fani ai cormoranilor şi-au exprimat entuziasmul pentru cele văzute.

ADVERTISEMENT

Liverpool are în weekend derby-ul oraşului

Liverpool va susţine sâmbătă derbyul oraşului pe terenul lui Everton, liderul la acest moment cu punctaj maxim în Premier League şi revenirea lui Thiago Alcantara la antrenamente este o veste excelentă pentru Jurgen Klopp.

Mai ales pentru faptul că fără noua achiziţie cormoranii au fost jumuliţi incredibil, cu scorul de 7-2, în ultima deplasare, pe terenul lui Aston Villa, într-un meci în care apărarea a fost absolut de coşmar şi la fel şi mijlocaşii închizători.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri