Fotbal international

Thiago Alcantara și-a decis viitorul la Bayern Munchen. Ce a ales

18.07.2018 | 14:52
Thiago Alcantara vrea să plece de la Bayern Munchen

Real Madrid și Barcelona sunt cu ochii pe Thiago Alcantara de la Bayern Munchen. Spaniolul a decis deja unde vrea să joace în viitor. Le-a cerut șefilor lui Bayern să îl lase să plece la Barcelona.

Bayern Munchen se poate despărți de 4 jucători în această vară, unul dintre ei fiind Thiago Alcantara. Mijlocașul s-a aflat în lotul Spaniei la Campionatu Mondial 2018 și, după 5 ani în tricoul lui Bayern, vrea să se întoarcă la Barcelona. Jurnaliștii germani scriu că bavarezii ar fi dispuși să îi dea drumul, astfel că jucătorul ar putea ajunge sub comanda lui Valverde pe Camp Nou.

Stilul jucătorului ar fi pe placul tehnicianului Barcelonei, iar acesta ar fi fost cerut la gruparea catalană chiar de către unii dintre jucătorii mai vechi de la club. Bayern cere 70 de milioane de euro pentru transferul lui Thiago Alcantara.

Thiago Alcantara vrea să plece de la Bayern Munchen

Spaniolul a mai jucat la Barcelona, însă nu a reușit să se impună într-un lot din care făceau parte Xavi, Andres Iniesta sau Cesc Fabregas. În 100 de partide pentru catalani a marcat 11 goluri și a dat 20 de pase de gol. Acum ar fi ocazia perfectă pentru mijlocașul de 27 de ani să se impună pe Camp Nou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri