Fotbal international

Thiago Motta și-a anunțat retragerea! Ce echipă va antrena din vară

13.05.2018 | 12:39
Thiago Motta și-a anunțat retragerea! Ce echipă va antrena din vară
Thiago Motta și-a anunțat retragerea din activitate la finalul sezonului, iar din vară va antrena echipa U19 a clubului PSG

Mijlocașul italo-brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Thiago Motta, și-a anunțat retragerea din activitate la finalul acestui sezon. El a jucat sâmbătă seară ultimul meci pe Parc de Princes, în care campioana Franței a fost învinsă de Rennes, cu scorul de 2-0.

”Mă pregătesc de mult timp pentru retragere. Cred că este momentul oportun. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Am început să joc la 4 ani, este normal ca acum să am multe emoţii. Mă gândesc acum la viitor şi abia aştept să încep noua mea meserie”, a declarat jucătorul, conform ESPN.

După retragere, Thiago Motta va antrena formația U19 a clubului PSG

După ce a anunțat că se va retrage în vară, Thiago Motta a precizat că din sezonul viitor va fi antrenorul formației Under 19 a clubului Paris Saint-Germain. ”Această aventură este doar începutul unei noi cariere”, a precizat fotbalistul în vârstă de 35 de ani.

Thiago Motta a jucat în cariera sa la echipele FC Barcelona, Atletico Madrid, Genoa, Internazionale Milano și Paris Saint-Germain. Deși s-a născut în Brazilia, fotbalistul a ales în 2011 să evolueze pentru naționala Italiei, alături de care a participat la Campionatul European din 2012 și la Cupa Mondială din 2014. El a marcat un gol în cele 30 de meciuri jucate pentru ”squadra azzurra”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri