Thiago Silva şi Scolari ne împing să pariem pe ”over” la Brazilia – Columbia. Vezi declaraţiile lor!

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
04/07/2014, 11:23
Thiago Silva şi Scolari ne împing să pariem pe ”over” la Brazilia – Columbia. Vezi declaraţiile lor!

Partida dintre Brazilia şi Columbia, din cadrul sferturilor Cupei Mondiale, se anunţă una extrem de spectaculoasă, ambele avînd un joc ofensiv. La această partidă ar fi indicat un pariu pe goluri multe, la fel crede şi Thiago Silva.

“Columbia este o echipă care atacă. Asta e bine, pentru că va fi un joc foarte deschis. Teoretic este mai bine să jucăm cu o echipă care atacă decît cu una care stă mai mult în apărare. “E greu să joci în 50 de metri. Trebuie să ne deschidem. Dacă ajungem să jucăm pe 70-80 de metri va fi mai bine. Trebuie observat faptul că ei au fotbalişti foarte buni, cum ar fi Mario Yepes sau Cristian Zapata”, a mai spus Thiago Silva”, a spus Thiago Silva, căpitanul brazilienilor.

Luiz Felipe Scolari, selecţionerul Braziliei, este optimist înainte de meciul cu Columbia şi aşteaptă ca echipa lui să cîştige cea de-a 6 Cupă Mondială din istorie.

“Eu rămîn optimist. Brazilia este aproape de ce-a de-a şasea Cupă Mondială din istoria sa. Ştiu că va fi un meci foarte greu în compania Columbiei. Este o echipă foarte bine organizată, joacă bine şi are jucători foarte buni, cu disciplină tactică şi caltate tehnică”, a comentat şi Luiz Felipe

Închide ×