Carousel hot news

Grecu şi Thicot au distrus munca lui Mulţescu! Antrenorul e în pericol

Fundaşii îi clatină scaunul lui Gheorghe Mulţescu. Constantin Grecu şi Steven Thicot au greşit grav şi nu i-au permis lui Dinamo să cîştige după şase ani la Tîrgu Jiu....
13.09.2013 | 22:27
Grecu şi Thicot au distrus munca lui Mulţescu! Antrenorul e în pericol
Douglas Costa, Steven Thicot, Constantin Grecu.
ADVERTISEMENT

Fundaşii îi clatină scaunul lui Gheorghe Mulţescu. Constantin Grecu şi Steven Thicot au greşit grav şi nu i-au permis lui Dinamo să cîştige după şase ani la Tîrgu Jiu.

Grecu a luat aiurea al doilea ”galben” în minutul 62 şi şi-a lăsat echipa în zece oameni într-un moment în care Dinamo conducea ostilităţile.

ADVERTISEMENT

Steven Thicot este cel mai ineficient transfer al lui Dinamo din această vară. Stoperul francez a fost adus liber de contract de la Naval, liga a doua portugheză, iar evoluţiile sale în tricoul alb-roşilor au fost dezastruoase!

Thicot a greşit la golul marcat de Vlad Munteanu, cu Corona (1-1), cînd l-a pierdut pe jucătorul braşovenilor din marcaj, în urma unui corner. Atunci i-a privat pe roş-albi de victorie. Cu Pandurii, francezul a fost din nou în centrul atenţiei. Dar în mod negativ. A sărit pe lîngă minge, la fel ca şi Grigore, la golul egalizator al lui Momcilovici!

ADVERTISEMENT

Eric a marcat de 2-1, iar viitorul lui Mulţescu la Dinamo este pus din nou sub semnul întrebării, după ce şefii au anunţat că aşteaptă rezultate, întrucît perioada de reconstrucţie şi de omogenizare a trecut!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri