Carousel hot news

Thicot se tratează în Franţa. Ratează Steaua!

Problemele lui Dinamo din centrul apărării nu se vor rezolva curînd, asta pentru că Steven Thicot are o afecţiune mai gravă decît se credea iniţial. Francezul a plecat luni în ţara sa...
10.04.2014 | 19:07
Thicot se tratează în Franţa. Ratează Steaua!
Douglas Costa, Steven Thicot, Constantin Grecu.

Problemele lui Dinamo din centrul apărării nu se vor rezolva curînd, asta pentru că Steven Thicot are o afecţiune mai gravă decît se credea iniţial. Francezul a plecat luni în ţara sa natală să se trateze pentru o afecţiune musculară, iar rezultatele relevate de consultul efectuat la Paris nu sunt cele mai optimiste.

Tocmai cînd Flavius Stoican reuşise să creeze un cuplu de stoperi viabil, Grigore – Thicot, antrenorul “cîinilor” a primit o puternică lovitură. Steven Thicot s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu şi de atunci a mai ratat încă trei partide: cu Steaua în Cupa României şi cu Petrolul şi Oţelul Galaţi în Liga I. Pentru că afecţiunea fundaşului nu se vindeca, conducerea lui Dinamo i-a dat voie lui Thicot să se ducă în Franţa pentru un control amănunţit. Chiar dacă acesta trebuia să se întoarcă pînă la finalul săptămînii, mai ales dacă întinderea musculară se vindeca, Thicot va rămîne în ţara sa natală mai mult timp.

El este aşteptat să revină în România la începutul săptămînii viitoare, însă nu va putea juca sigur joia viitoare, în Cupa României, în meciul cu Steaua. Totuşi, Stoican speră să îl refacă rapid pe francez, mai ales că revenirea lui Durimel în apărare sau apariţia lui Adrian Popa II nu a rezolvat problemele din defensivă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri