Fotbal international

Thierry Henry a fost demis de AS Monaco! S-a stabilit înlocuitorul

25.01.2019 | 08:28
Thierry Henry a fost demis de AS Monaco Sa stabilit inlocuitorul

Thierry Henry este la un pas să fie demis de la AS Monaco. Fostul internaţional francez nu a reuşit să revitalizeze formaţia din Principat, iar conducătorii clubului sunt decişi să-l dea afară pentru a produce un şoc la echipă. Monegascii ocupă penultimul loc în Ligue 1 după 21 de etape, iar situaţia este una alarmantă.


UPDATE, 25 ianuarie, ora 08:29 /

Cotidianul L’Equipe a anunțat că noul antrenor al echipei AS Monaco este Leonardo Jardim, cel dat afară în urmă cu trei luni și jumătate. Portughezul și agentul său Jorge Mendes s-au întâlnit joi seară într-un restaurant din Principat cu vicepreședintele Vadim Vasilyev și au ajuns la un acord. Astfel, Jardim va semna un contract pe doi ani și jumătate și va fi prezentat oficial în cursul zile de vineri.


UPDATE, ora 21:10 /

Clubul AS Monaco a anunţat joi pe site-ul oficial că Thierry Henry a fost demis. Oficialii formaţiei din Principat au precizat că antrenamentele de vineri vor fi efectuate sub comanda lui Franck Passi.


Fostul atacant al lui Arsenal are zilele numărate la AS Monaco, iar presa din Franţa a anunţat că acesta ar urma să fie demis în zilele următoare. Conducătorii clubului i-au ales deja înlocuitorul, însă aceştia nu vor să rişte cu un antrenor care nu cunoaşte lotul. În aceste condiţii, Thierry Henry ar urma să fie înlocuit cu Leonardo Jardim, fostul antrenor al formaţiei din Principat.

Thierry Henry, la un pas să fie demis de la AS Monaco. Bilanţul negativ al francezului

Thierry Henry este la un pas să fie demis de la AS Monaco, în condiţiile în care echipa din Principat a câştigat doar patru meciuri avându-l pe francez la cârmă. Oficialii clubului se tem că echipa ar putea să retrogradeze în Ligue 2. După 21 de etape din Ligue 1, monegascii au obţinut trei victorii şi ocupă locul 19 în clasament. Situaţia nu este alarmantă, din moment ce AS Monaco este la trei puncte în urma lui Amiens, formaţie care se află pe locul 17, poziţie care permite participarea şi în sezonul viitor al primei ligi din Franţa.

Thierry Henry, la un pas să fie demis de la AS Monaco. Cine ar putea să vină în locul lui
Thierry Henry, la un pas să fie demis de la AS Monaco. Cine ar putea să vină în locul lui

În campionat, de când Thierry Henry a fost adus la echipă, AS Moanco a obţinut două victorii. În plus, formaţia din Principat a fost eliminată de Metz din Cupa Franţei. După 20 de meciuri în care i-a antrenat pe monegascii, fostul internaţional a obţinut patru victorii, cinci remize şi 11 înfrângeri. În aceste condiţii, Thierry Henry are un procentaj de 20% la capitolul victorii.