Fotbal international

Thierry Henry, mandat dezastruos la AS Monaco! Bilanţ incredibil! Ce spune conducerea clubului

13.11.2018 | 16:06
Thierry Henry, mandat dezastruos la AS Monaco

Thierry Henry are un mandat dezastruos la AS Monaco, echipă pe care o pregăteşte de pe 13 octombrie. Fostul internaţional francez nu a reuşit să redreseze echipa din Principat, iar situaţia este alarmantă la formaţia patronată de Dmitri Ribolovlev. După 13 etape din Ligue 1, clubul monegasc ocupă penultimul loc în clasament.

Antrenorul de 41 de ani are un palmares dezamăgitor pe banca tehnică a lui AS Monaco. Thierry Henry are şase meciuri de când pregăteşte formaţia din Principat, dar nu a reuşit încă să obţină o victorie până în ărezent. Cu toate acestea, oficialii clubului au anunţat că tehnicianul nu este în pericol să fie demis după startul dezastruos.

Thierry Henry, mandat dezastruos la AS Monaco. Oficialii îl susţin

Thierry Henry are un mandat dezastruos la AS Monaco, dar Vadim Vasiliev, vicepreşedintele clubului din Principat, îl susţine pe antrenorul francez. “Thierry Henry a venit pe termen lung, nu este pompier. Nu am avut niciodată aşa de mulţi jucători accidentaţi, ne lipseşte încrederea, ne lipseşte norocul”, a declarat Vadim Vasiliev.

AS Monaco ocupă penultimul loc în Ligue 1, cu o victorie, patru remize şi opt înfrângeri în 13 etape. Pregătită de Leonardo Jardim până pe 11 octombrie, echipa din Principat a câştigat un singur meci în actualul sezon. Pe 11 august, monegascii o învingeau pe Nantes, scor 3-1, singurul moment pozitiv al stagiunii. Cu Thierry Henry pe bancă, AS Monaco a înregistrat două remize şi patru înfrângerii, echipa având un golaveraj negativ, 4-14.

Ce spune Thierry Henry despre sezonul dezastruos al lui AS Monaco

Thierry Henry a vorbit la finalul meciului pierdut cu PSG, scor 0-4, şi a susţinut că situaţia la echipă este una îngrijorătoare. “Am spus înaintea meciului că mai rău nu se poate. Acum am putut să vedem că este posibil. Mereu este acelaşi scenariu. Avem ocazii, primim goluri şi pierdem jucători. Echipa este afectată mental şi vedem acest lucru în greşelile pe care le comitem la fiecare meci”, a susţinut Thierry Henry după AS Monaco – PSG 0-4.

Thierry Henry, mandat dezastruos la AS Monaco după şase meciuri
Thierry Henry, mandat dezastruos la AS Monaco după şase meciuri
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri