Premier League

Thierry Henry, mesaj de dragoste pentru Arsenal: ”Aș veni și să tai iarba”

09.03.2021 | 11:22
Thierry Henry mesaj de dragoste pentru Arsenal As veni si sa tai iarba
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Thierry Henry a transmis un mesaj de dragoste pentru clubul Arsenal Londra, acolo unde a jucat timp de opt ani și a avut cele mai mari performanțe.

Francezul s-a despărțit de curând de formația Montreal Impact, iar cariera sa de antrenor este departe de cea de jucător în care a strălucit pe marile stadioane.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge la echipa din MLS, Henry a fost secundul lui Roberto Martinez la naționala Belgiei, iar apoi a avut un mandat dezastruos la AS Monaco.

Mesajul lui Thierry Henry pentru conducerea lui Arsenal

Într-un interviu acordat celor de la FourFourTwo, Thierry Henry a trimis un mesaj clar către conducătorii clubului Arsenal Londra și a spus că i-ar plăcea ca într-o zi să se întiarcă pe Emirates pentru a fi antrenorul ”tunarilor”.

ADVERTISEMENT

”Dacă veți întreba un fan Arsenal dacă i-ar plăcea să o antreneze pe Arsenal, va spune că da. Dacă vei întreba un fan Arsenal dacă își dorește să înscrie pentru Arsenal, va spune că da. Când vorbește despre așa ceva, este o utopie. Oamenii se entuziasmează când spun că este clubul meu, dar am asta în sânge. Sunt fan Arsenal”, a declarat francezul.

”Dacă mă întrebați dacă vreau să o antrenez pe Arsenal într-o zi, atunci răspunsul este da. Dacă mă întrebați dacă aș vrea să fiu cel care se ocupă de echipamente la Arsenal, răspunsul este da. Dacă mă întrebați dacă aș vrea să uai iarba pe Emirates Stadium, răspunsul este tot da”, a continuat francezul.

ADVERTISEMENT

Henry nu neagă că i-ar plăcea să ajungă și pe banca Barcelonei

”Dacă mă întrebați dacă visez, da, visez. Iar când nu visezi, ești treaz și te lovește realitatea. Mi-ar plăcea foarte mult să antrenez Arsenal. Dacă mi-ar plăcea să merg la Barcelona? Da. Dacă aș vrea să joc iar pentru Arsenal? Mi-ar plăcea să fac asta, dar realitatea este că nu mai pot”, a mai spus Henry.

”Încă învăț, vreau să fac performanță la echipa pe care o antrenez, timpul ne va arăta dacă pot. Dacă nu ai succes, nu vei primi astfel de oportunități. Mă concentrez doar pe ce pot eu controla, iar restul este o utopie”, a încheiat francezul.

ADVERTISEMENT

Thierry Henry este în continuare golgheterul all-time al celor de la Arsenal. În total, în două perioade petrecute pe Emirates, el a marcat 228 de goluri în 377 de meciuri jucate. A cucerit două titluri cu Arsenal și două Cupe ale Angliei. De asemenea, francezul a ajuns cu Arsenal în finala Champions League din 2006, pierdută însă în fața Barcelonei.

ADVERTISEMENT