Fotbal intern

Thierry Moutinho și-a reziliat contractul cu FCSB! Portughezul pleacă după 13 meciuri în care nu a reușit să marcheze. FANATIK confirmat

11.01.2020 | 16:09
Thierry Moutinho sia reziliat contractul cu FCSB Portughezul pleaca dupa 13 meciuri in care nu a reusit sa marcheze FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat oficial despărțirea de Thierry Moutinho. Așa cum FANATIK a dezvăluit pe 4 ianuarie, mijlocașul portughez și-a reziliat contractul cu formația patronată de Gigi Becali, după șase luni în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 13 partide, fără să reușească să marcheze.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,20 este cota pentru „2”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Thierry Moutinho și-a reziliat contractul cu FCSB

Thierry Moutinho a ajuns la FCSB în vară, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, însă a evoluat în doar 13 partide în toate competițiile pentru formația antrenată de Bogdan Vintilă, fără să reușească să marcheze vreun gol.

Sâmbătă, FCSB a anunțat oficial rezilierea contractului cu mijlocașul de bandă portughez, confirmând informația oferită în exclusivitate de FANATIK pe 4 ianuarie. Clubul „roș-albastru” a transmis pe contul oficial de Facebook că cele două părți au întrerupt înțelegerea de comun acord.

ADVERTISEMENT

Oficial

Thierry Moutinho a plecat de la FCSB!

FCSB anunță că a reziliat, de comun acord, contractul pe care Thierry Moutinho îl semnase în vara trecută.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a participat la 13 partide din actualul sezon și a provocat autogolul lui Mihai Leca, din victoria roș-albaștrilor de pe terenul celor de la FC Chindia Târgovişte.

Clubul nostru îi urează mult succes în continuare!”, se arată pe contul oficial de Facebook al FCSB.

Rămâne Moutinho în fotbalul românesc?

Thierry Moutinho ar putea bifa în această perioadă de mercato al treilea club din Liga 1. Mijlocașul de bandă portughez a evoluat, înainte să ajungă la FCSB, la CFR Cluj.

În ianuarie, Moutinho ar putea semna cu Gaz Metan fiind dorit de Edi Iordănescu la Mediaș, dar o variantă este și Chindia Târgoviște, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, anunțând recent că a purtat discuții cu Gigi Becali pentru transferuri.

FCSB a ajuns, odată cu plecarea lui Thierry Moutinho, la al patrulea fotbalist de care se desparte în această iarnă. După Bojidar Ciorbadjiski, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și mijlocașul portughez, „roș-albaștrii” va mai renunța, cel mai probabil, și la Alexandru Stan, Claudiu Belu și Diogo Salomao, jucători care nu fac parte din lotul condus de Bogdan Vintilă în cantonamentul din Spania.