Sporturi

Thierry Van Cleemput a ajuns la București. Ce zice despre Simona Halep. “Are nevoie de ajutor!”

28.01.2019 | 09:41
Thierry Van Cleemput a ajuns la Bucuresti Ce zice despre Simona Halep Are nevoie de ajutor

Thierry Van Cleemput a ajuns în București, duminică noaptea, și este gata să înceapă colaborarea cu Simona Halep, jucătoarea care ocupă locul 3 în clasamentul WTA după Australian Open 2019.

Deși a venit la București pentru a pune la punct toate detaliile în ceea ce privește o viitoare colaborare cu Simona Halep, Thierry Van Cleemput susține că încă nu a început să lucreze cu sportiva noastră și că va discuta cu aceasta pentru a vedea dacă există compatibilitate cu ea.

Thierry Van Cleemput a ajuns la București pentru a colabora cu Simona Halep

“Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia și am stat de vorbă. După cum știți, are nevoie de ajutor, am venit aici și poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă și poate vom încerca”, a spus Thierry Van Cleemput în momentul în care a ajuns în București, conform Digi Sport.

Van Cleemput a fost întrebat și despre legătura dintre el și Darren Cahill, dar și dacă a vorbit cu tehnicianul australian înainte să vină la București. Desigur, mi-este prieten bun, îl apreciez mult. Acum trebuie să stăm de vorbă,  să o cunosc și eu mai bine pe Simona. Trebuie să-mi formez propria părere despre ea. Desigur că (n.r – Simona și Cahill) au avut o experienţă minunată, este un antrenor foarte bun (n.r.-Cahill), au avut performanţe uriaşe împreună. Nu ştiu dacă sunt persoana potrivită, dar vom vedea”, a adăugat van Cleemput.

Salariu de 17.000 de euro pe lună pentru Cleemput

Pentru Simona Halep urmează trei competiții importante. Numărul 3 WTA va participa la meciul de Fed Cup cu Cehia, dar și la turneele de la Doha și Dubai, transmise de LIVE de FANATIK.RO.

Simona Halep într-un meci de la Australian Open 2019
Simona Halep într-un meci de la Australian Open 2019

Dacă Simona Halep și Thierry Van Cleemput vor ajunge la un acord în ceea ce privește o viitoare colaborare, atunci antrenorul belgian va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro, adică puțin mai mult de 200.000 de euro pe an.

  • 3 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA