Simona Halep

Colaborarea Simona Halep – Thierry Van Cleemput, detalii din culise! Dezvăluiri neașteptate din presa internațională

21.01.2019 | 10:22
Colaborarea Simona Halep  Thierry Van Cleemput detalii din culise Dezvaluiri neasteptate din presa internationala

Belgianul Thierry Van Cleemput a devenit favorit să o antreneze pe Simona Halep! Românca a rămas fără tehnician la finalul anului trecut când Darren Cahill a decis să întrerupă colaborarea. Australianul a motivat prin faptul că fiul său se află în ultimul an de liceu și traversează o perioadă complicată în care are nevoie de ambii părinți acasă. De atunci, Halep a mers la turnee fără antrenor, dar de fiecare dată a spus că nu poate continua la nesfârșit așa.

Acum, presa belgiană scrie că Thierry Van Cleemput, în vârstă de 50 de ani, unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi antrenori din tenis, ar putea colabora cu Simona Halep. De remarcat că belgianul a lucrat cu David Goffin până la eliminarea acestuia de la Australian Open survenită în urmă cu nici 48 de ore.

Thierry Van Cleemput, favorit să o antreneze pe Halep! Thierry Van Cleemput
Thierry Van Cleemput a fost surprins în timp ce o pregătea pe Halep înaintea jocului cu Serena Williams

Thierry Van Cleemput, favorit să o antreneze pe Halep!

“Apreciat atât pentru cunoştinţele sale tactice şi tehnice, cât şi pentru succesul cu Goffin, el şi-a făcut un nume în culise şi a primit propuneri pentru a antrena din partea câtorva rachete mari. Numele circulă, cum ar fi cel al Simonei Halep. Nu există nicio confirmare, în acest moment, dar belgianul a apărut la terenul unde se antrena, luni, Halep, înaintea întâlnirii cu Serena Williams. O întâmplare, înaintea unui meci de o asemenea importanţă? Probabil că nu”, a scris La Derniere Heure. N-ar fi prima oară cînd Simona Halep încearcă să-l aducă pe  Thierry Van Cleemput în staff-ul său. Românca i-a mai făcut o ofertă antrenorului chiar la începutul acestui an, dar a fost refuzată, totul schimbându-se după întreruperea contractului cu Goffin.

Thierry Van Cleemput, favorit să o antreneze pe Halep! Material ziar

La Australian Open, Halep a fost ajutată totuși de Darren Cahill, dar s-a sfătuit și cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu. Până acum, totul a mers perfect pentru liderul mondial care a reușit să se califice în optimile de finală ale competiției.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 2014 este anul în care Thierry Van Cleemput a început să-l antreneze pe David Goffin