Thiess a dat numele primului străin care va veni la Dinamo

Eduard Popa   
in Stiri sportive
31/03/2018, 16:55
Thiess a dat numele primului străin care va veni la Dinamo
Adrian Thiess este cel care negociază în secret vânzarea lui Dinamo în Emirate

Thiess, care intermediază vânzarea lui Dinamo către un grup de investiţii, susţine că în conferinţa de presă de vineri nu se referea la Radu Nunweiller, cum a înţeles familia fostei legende a lui Dinamo, ci la un om cu care el a lucrat în perioada în care a fost antrenor. 

“În conferinţa de presă de ieri nu m-am referit la Radu Nunweiller, ci la Paolo Urfer. Acesta era director sportiv la Neuchatel Xamax când acolo era antrenor secund Radu Nunweiller. Atât. Nu e normal să fiu făcut mincinos, mai ales că deocamdată sunt doar discuţii, iar eu nu m-am referit la Nunweiller. Da, Urfer va fi una dintre persoanele implicate dacă tranzacţia va reuşi”, a spus Thiess pentru gsp.ro

Thiess, refuzat de Andone

Pe lângă nepoata lui Nunweiller, un alt nume important pentru dinamovişti este cel al lui Ioan Andone: „Ştiu despre aceste discuţii despre care vorbeşte Thiess, ştiu de mai multă vreme, dar nu sunt implicat în niciun fel. Nu vreau să fac alte comentarii momentan. Voi spune mai mult dacă se va realiza tranzacţia. Eu m-am întâlnit cu suporterii şi mi se pare admirabil demersul lor, nu mă dezic de el”, a declarat Ioan Andone pentru gsp.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×