Fotbal intern

Thiess, după executarea silită a lui Negoiţă: “Ştiam!” Când se face vânzarea

28.04.2018 | 13:28
Thiess dupa executarea silita a lui Negoita Stiam Cand se face vanzarea
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă a fost executat silit de Nicolae Badea pentru o datorie de peste 2 milioane de euro. Vestea nu l-a luat prin surprindere pe Adrian Thiess, omul de afaceri care intermediază vânzarea clubului Dinamo, care spune să ştia această decizie.

Thiess a vorbit pentru FANATIK.RO despre executarea silită a lui Negoiţă şi a făcut o referire la o dată limită la care trebuie să se vândă clubul pentru a putea supravieţui: “Eu ştiam demult că domnul Negoiţă va fi executat silit. Decizia a fost dată de mult timp, însă acum e o hotărâre fără alte căi de atac. Eu am spus de o lună că Negoiţă nu vinde nimic, eu negociez cu domnul Badea. Nu sunt surprins deloc. S-a tărăgănat mult această tranzacţie şi totul este în defavoarea clubului. Mai există o posibilitate ca domnul Negoiţă să recupereze clubul, şi anume să plătească datoria care se ridică la peste 3 milioane de euro cu penalizări. 

ADVERTISEMENT

“Dacă nu se va vinde până în vară, nu ştiu cum va supravieţui clubul”

Dar acest ping-pong va mai dura. Domnul Negoiţă este un abil om de afaceri, el a ridicat câteva business-uri de la zero, a demonstrat că este inteligent. El a stabilit un preţ pentru acest club şi acum s-a sucit când a văzut că există interes. A spus în spaţiul public cât vrea pe club, apoi s-a schimbat şi vrea mai mult. Putea să spună din start că vrea mai mult, dar nu a făcut-o. Din păcate, clubul suferă. 

Dacă clubul Dinamo nu se va vinde până la vară nu ştiu cum va putea supravieţui. Nu se poate ca noul patronat să vină la începutul sezonului viitor. Este exclus acest lucru. Dar acest proces va mai dura. L-am văzut şi pe domnul David că i-a inclus şi pe suporteri în acest proiect. Este un haos total şi tot fanii suferă. Domnul Dinu a fost păcălit de preşedintele David. Nici nu mai înţeleg nimic. Şi toată această tevatură alungă investitorii. Când au văzut ce nebunie e, şi-au pus mâinile în cap. Dar sunt încrezător că Dinamo se va vinde până în vară”, a declarat Thiess pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a scris încă din urmă cu două săptămâni că Ionuţ Negoiţă a urcat pretenţiile financiare la 14 milioane de euro în schimbul clubului de la 5 milioane cât a vrut iniţial. Este de aşteptat ca Dinamo să fie vândut până pe data de 31 mai, dată la care toate părţile să ajungă la un acord.