Nicio categorie

Thohir a aterizat la Milano: ”biletul” a costat 338 de milioane de euro!

Erick Thohir, noul acţionar majoritar de la Inter, a aterizat în acestă dimineaţă la Milano. Acesta a achiziţionat 70% din acţiunile lui Inter Milano şi va fi începînd de azi acţionarul...
14.11.2013 | 11:47

Erick Thohir, noul acţionar majoritar de la Inter, a aterizat în acestă dimineaţă la Milano. Acesta a achiziţionat 70% din acţiunile lui Inter Milano şi va fi începînd de azi acţionarul majoritar. Tranzacţia a fost facută  pentru suma de 338 milioane de euro. 

Indonezianul a aterizat în jurul orei 8:26 (ora României) şi a fost asaltat de jurnalişti cum a pus piciorul pe pămînt italian. Thohir nu a fost ”speriat” de mulţimea de înterbări lansată de jurnalişti, ba chiar a fost foarte zîmbitor şi sociabil.

”Abea aştept să pornesc în acesta aventură, sînt aici pentru 3 zile şi o să am timp să ma întalnesc cu Moratti şi cu toată lumea din jurul clubului.” au fost primele cuvinte ale lui Thohir.

Erick Thohir este implicat foarte tare şi în baschet. El este unul din acţionarii echipei de NBA, Philadephia 76ers, acesta fiind primul asiatic care deţine o echipă de NBA. Indonezianul mai deţine şi pachetul majoritar de acţiuni la D.C. United, echipă de fotbal din MLS. Pe lîngă aceste echipe cu nume, la care acum s-a adăugat şi Inter, Thohir mai deţine două echipe de baschet în Asia, Satria Muda BritAma Jackarta şi Indonezian Warriors. El este şi patronul echipei de fotbal Persib Bandung.

Acum, rămîne de văzut dacă Erick Thohir va reuşi să o ducă pe Inter pe cele mai înalte culmi ale fotbalului mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri