Sport

Thomas Chesneau, gafe monumentale în Dinamo – U Craiova! Şi-a îngropat echipa cu două greşeli uriaşe. Video

Thomas Chesneau a făcut gafe imense în meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, primind mai multe goluri, care ar fi putut fi evitate fără probleme.
10.02.2022 | 20:45
Thomas Chesneau gafe monumentale in Dinamo  U Craiova Sia ingropat echipa cu doua greseli uriase Video
ADVERTISEMENT
10-02-2022
19:02

Chesneau, a doua gafă a meciului Dinamo - U Craiova

Thomas Chesneau își continuă seara dezastruoasă și a făcut a doua gafă imensă din duelul lui Dinamo cu Universitatea Craiova. În primul minut al reprizei secunde, Chesneau a primit o pasă de la un coleg și a încercat să îl fenteze pe Jovan Markovic, care nu s-a lăsat păcălit, a recuperat mingea și a trimis-o în poarta goală.

Fanii „câinilor” au continuat insultele la adresa portarului crescut de PSG.

VIDEO CU GOLUL

Portarul francez al „câinilor” a început să fie apostrofat de suporterii de la tribuna a doua, care îi cereau lui Flavius Stoican să îl schimbe imediat pe acesta.

Din nefericire pentru Chesneau, gafa sa a creat un val de reacții negative și pe rețelele de socializare

ADVERTISEMENT

Thomas Chesneau, gafă monumentală în Dinamo – U Craiova

Thomas Chesneau a fost ales de Flavius Stoican să joace împotriva Universității Craiova, după ce Cristiano Figueiredo primise nu mai puțin de patru goluri în deplasarea de la Botoșani.

Portarul francez a gafat uluitor după doar 9 minute scurse din prima repriză, în urma unui șut slab al lui George Cîmpeanu, pe care nu l-a respins.

ADVERTISEMENT

Thomas Chesneau este obișnuit cu fotbalul din România, el având 17 meciuri jucate în liga a doua pentru Concordia Chiajna, club de la care a venit la Dinamo în iarnă.

Pe lângă fanii de la tribuna II care i-au cerut lui Flavius Stoican să-l schimbe pe Chesneau, suporterii de pe „dinamomania” au comentat dur prestațiile goalkeeperilor din actualul sezon:

ADVERTISEMENT

„Cei mai proști portari din estul Europei joacă la noi….ori joacă la pariuri!”.

VEZI VIDEO AICI

La finalul primei reprize, fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorii, Ricardo Grigore, Thomas Chesneau și Flavius Stoican fiind principalele ținte ale suporterilor.

„E o greșeală, ce să fie! Era nervos portarul, dar când iei un astfel de gol… nu, acolo nu ai scuză. Ești acolo, nu ai voie să iei golul respectiv. L-a surprins, nu știu ce a vrut să facă, nu-mi dau seama”, a spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E un cadou făcut de portarul Chesneau! E o diferență foarte mare dintre cele două loturi. E foarte greu să revină și sper să nu se ajungă din nou în zona de 5-6 goluri sau cum a fost la Botoșani”, a declarat și Ilie Dumitrescu.

Dinamo, cea mai slabă apărare din istoria clubului

Problemele continuă la Dinamo, iar situația „câinilor” continuă să se agraveze, mai ales că după golul primit în partida cu Universitatea Craiova, clubul atinge un record negativ.

Astfel, Dinamo are cea mai slabă apărare din istoria clubului fondat în 1948, cu 58 de goluri primite în 25 de partide, care definesc cel mai dezastruos sezon de la fondarea echipei.

Nici atacul lui Dinamo nu funcționează mai bine, iar echipa lui Flavius Stoican a reușit un număr total de 16 goluri, dintre care jumătate au fost înscrise de către Deian Sorescu, jucător plecat în iarnă în Polonia, la Rakow, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

De altfel, Dinamo se află cu un gol peste Academica Clinceni, și cu două reușite peste Chindia Târgoviște, care are cel mai mic număr de goluri înscrise în acest sezon, și anume 15.

  • 15 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT