Fotbal international

S-a aflat secretul de zeci de milioane de euro! Din cauza lui a picat transferul lui Coutinho la FC Barcelona!

Transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona în această vară a fost principala telenovelă de pe piaţa transferurilor. Fotbalistul brazilian a fost dorit cu insistenţă pe Camp Nou, însă...
20.09.2017 | 12:04
Sa aflat secretul de zeci de milioane de euro Din cauza lui a picat transferul lui Coutinho la FC Barcelona

Transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona în această vară a fost principala telenovelă de pe piaţa transferurilor. Fotbalistul brazilian a fost dorit cu insistenţă pe Camp Nou, însă oficialii lui Liverpool nu au vrut să renunţe la el, deoarece negocierile în privinţa aducerii lui Thomas Muller, de la Bayern Munchen, nu s-au finalizat, conform jurnaliştilor de la Bild.

În ciuda faptului că Barcelona a plusat cu oferte de peste 100 de milioane de euro în căutarea fotbalistului care ar fi trebui să îl înlocuiasă pe Neymar, Jurgen Klopp nu a vrut să rămână fără principalul om din linia ofensivă. Tehnicianul german este un mare fan al lui Thomas Muller şi a vrut să profite de situaţia incertă pe care o are atacantul în mandatul lui Carlo Ancelotti, antrenor care l-a ţinut de mai multe ori în ultimul sezon pe banca de rezerve. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

James Rodriguez adus pe postul lui Thomas Muller

Carlo Ancelotti l-a adus la Bayern Munchen pe James Rodriguez, cel pe care l-a antrenat şi la Real Madrid pe poziţia în care evoluează Thomas Muller. Neamţul nu a fost deloc pe placul antrenorului italian şi a fost aproape de un transfer la Liverpool, mutare care i-ar fi permis astfel Barcelonei să îl aducă pe Philippe Coutinho de pe Anfield Road în schimbul unei sume de peste 100 de milioane de euro.

Thomas Muller a evoluat în 42 de partide pentru Bayern Munchen şi a marcat doar nouă goluri în toate competiţiile. randament care l-a nemulţumit pe Carlo Ancelotti, în timp ce Jurgen Klopp ar fi fost gata să îl titularizeze în formula lui Liverpool dacă Coutinho pleca la Barcelona.

50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thoms Muller în acest moment

Tags: