Sport

Thomas Muller, jefuit chiar de ziua lui. Hoții l-au lăsat fără jumătate de milion de euro în timpul meciului cu Barcelona

În ziua când a împlinit 33 de ani, Thomas Muller a fost jefuit. Fotbalistului german i-au fost furate din casă obiecte în valoare de 500 de mi de euro.
14.09.2022 | 17:22
Thomas Muller jefuit chiar de ziua lui Hotii lau lasat fara jumatate de milion de euro in timpul meciului cu Barcelona
Thomas Muller a fost jefuit chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Victoria cu 2-0 obținută de Bayern Munchen în fața lui FC Barcelona în etapa a doua din grupa C a UEFA Champions League ar fi trebuit să desăvârșească sărbătoarea lui Thomas Muller, care a împlinit chiar ieri 33 de ani.

Muller a fost ușurat de bani, bijuterii și alte bunuri în valoare de 500 de mii de euro

Numai că bucuria atacantului bavarezilor s-a transformat în supărare imediat după fluierul final al arbitrului olandez Danny Makkelie, când a aflat că a fost călcat de hoți.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și motivul pentru care Müller nu a acordat niciun interviu după meci și a plecat direct acasă, unde a constatat pagube care se ridică la o jumătate de milion de euro. Oficial, clubul Bayern a anunțat că plecarea bruscă a fotbalistului s-a datorat unei “întâlniri private”.

Jaful s-a petrecut în jurul orei 22, în timp ce Thomas Muller se afla pe gazon în meciul împotriva Barcelonei. Jucătorul lui Bayern a fost ușurat de bani, mai multe bijuterii și alte obiecte valoroase.

ADVERTISEMENT

Hoții au fost urmăriți de câini și un elicopter, dar au fost de negăsit

Poliția a ajuns la locul faptei la puține minute după declanșarea sistemului de alarmă, dar nu i-a putut prinde pe infractori, care au fugit prin grădină și s-au pierdut în întuneric pe un câmp din apropierea proprietății lui Muller.

Deși au fost alertate și celelalte servicii de urgență, care au început urmărirea hoților cu ajutorul câinilor special antrenați pentru astfel de situații și al unui elicopter al poliției, toate eforturile nu au fost încununate de un succes.

ADVERTISEMENT

Poliția a anunțat că a început o anchetă pentru identificarea infractorilor. Thomas Muller nu este primul fotbalist jefuit în ultima perioadă.

Lewandowski, Aubameyang și Carvajal, alt victime ale hoților în ultima lună

Chiar fostului său coechipier de la Bayern, Robert Lewandowski, întors aseară în premieră ca adversar la Munchen, i s-a furat un ceas de la mână în timp ce semna autografe la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Totodată, înainte de a pleca la Chelsea, Pierre-Emerick Aubameyang a fost agresat în casa lui din Castelldefels, iar la începutul lui septembrie, hoții au intrat pe proprietatea lui Dani Carvajal, însă fără a produce vreo pagubă întrucât aceștia au fugit în momentul declanșării alarmei.

ADVERTISEMENT